SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Artturi Lehkosesta uuden NHL-kauden ensimmäinen maalintekijä!
  • Toimitus

Artturi Lehkosesta uuden NHL-kauden ensimmäinen maalintekijä!

julkaistu: 04.10.2018 05:52

Uusi NHL-kausi pyörähti käyntiin Toronto Maple Leafsin kohdattua Montreal Canadiensin Scotiabank Arenalla torstaiaamuyöstä Suomen aikaa.

Montrealin Artturi Lehkosesta tuli NHL-kauden 2018-19 ensimmäinen maalintekijä, kun suomalaishyökkääjä yllätti vanhanaikaisella Toronton tanskalaisveskarin Frederik Andersenin.

Suurin satsauksin ja yhtenä sen mustista hevosista kauteen lähtenyt Toronto vei kuitenkin lopulta pelin 3-2 jatkoajalla, kun kolmatta kauttaan NHL:ssä pelaava Auston Matthews iski voittomaalin Carey Pricen selän taakse.

Matthewsille maali oli illan toinen, sillä Toronton hyökkääjä teki myös joukkueensa avausmaalin avauserässä ylivoimalla. Matthews on iskenyt nyt kolmella NHL-kaudellaan avauspeleissä kaikkiaan seitsemän maalia ja antanut lisäksi kaksi maalisyöttöä keräten niissä yhteensä yhdeksän pistettä.

Montrealin ja koko NHL:n sekä kaikkien Pohjois-Amerikan neljän ammattilaisliigan ensimmäinen tällä vuosituhannella syntynyt pelaaja, Jesperi Kotkaniemi avasi myös pistetilinsä heti uransa ensimmäisessä virallisessa ottelussa syötettyään Andrew Shawn ampuman joukkueensa toisen maalin.