SEURAA MEITÄ:
×

ARTIFACT

ETUSIVU / ARTIFACT
TakeTV:n SeatStory Cup vaihtaa Artifactiin – Avoimet karsinnat alkavat tänään
  • Aleksi
    Majander

TakeTV:n SeatStory Cup vaihtaa Artifactiin – Avoimet karsinnat alkavat tänään

julkaistu: 07.12.2018 16:26

TakeTV:n huippusuosittu SeatStory Cup yllättää kymmenennellä kaudellaan vaihtamalla peliä Hearthstonesta Artifactiin.

Turnaus pelataan 20.-22.12. Saksan Krefeldissä TakeTV:n studioilla. Turnauksessa pelaa yhteensä kymmenen kutsuttuja pelaajaa ja kuusi avoimien karsintojen kautta paikkansa lunastanutta kilpailijaa. Formaattina turnauksessa toimii Constructed.

Turnauksen palkintopotissa on yhteensä 10 000 euroa, josta voittaja kuittaa 4000 euroa itselleen.

SeatStory Cup on TakeTV:n perinteinen korttipeliturnaus, jossa on tätä ennen pelattu Hearthstonea. Turnauksella on pitkät perinteet ja sitä on järjestetty vuodesta 2014 alkaen.  Nimensä turnaus sai alkujaan sponsorina toimineesta NeedForSeat tuolivalmistajasta. Joulun alla pelattava Artifact-turnaus on järjestyksessään 10. SeatStory.

Karsinnat

Turnaukseen järjestetään kolme avointa karsintaa joissa kussakin on jaossa kaksi paikkaa pääturnaukseen. Jokaisessa karsinnassa on yhteensä 512 paikkaa ja ne on jaettu neljään esikarsinta-turnaukseen, joiden parhaat pelaajat ottavat mittaa toisistaan finaaleissa.

Euroopan karsinnat pelataan tänään kello 20:00 Suomen aikaa. Ilmottautuminen karsintoihin tapahtuu SeatStory Cupin discordin kautta, jonne julkaistaan ilmoittautumis-linkit kello 19:30. Karsintojen voittajille maksetaan matkat ja majoitus turnaukseen

Toiset karsinnat ovat pelkästään pohjois-amerikkalaisille pelaajille. Karsinnat pelataan lauantaina 8.12. 23:00 Suomen aikaa.

Viimeinen karsinta on Last Chance -karsinta joka on avoin kaikille pelaajille maasta riippumatta. Karsinta pelataan 14.-16.12. viikonloppuna. Toisin kuin Euroopan ja Pohjoisamerikan karsinnoissa, Last Chance -karsintojen voittajalle ei makseta matkoja pelipaikalle.

Kaikki karsinnat lähetään suorana englanniksi selostettuna BeyondTheSummitin Artifact-kanavalla Twichissä.