SEURAA MEITÄ:
×

ARTIFACT

ETUSIVU / ARTIFACT
NoxFire julkaisi Artifactin historian suurimman turnauksen – Jaossa 30 000 dollaria.
  • Aleksi
    Majander

NoxFire julkaisi Artifactin historian suurimman turnauksen – Jaossa 30 000 dollaria.

julkaistu: 06.02.2019 19:53

Vaikka Valven tuore kilpakorttipeli Artifact menettää pelaajia päivästä toiseen, eivät turnausten järjestäjät ole vielä valmiita hylkäämään uppoavaa laivaa. Tällä hetkellä peli kerää alle 1500 pelaajaa päivässä, mutta silti sen turnauksissa jaetaan kymmeniä tuhansia dollareita kuukausittain.

Uusin luottamuslause pelille tuli VPN palveluntarjoaja NoxFireltä, joka julkaisi suunnitelmansa 30 000 dollarin Artifact liigasta. Liigan tarkat tiedot ovat vielä pimennossa, mutta varmaa on, että siihen otetaan mukaan 32 pelaajaa, joista osa kutsutaan suoraan mukaan ja osa otetaan avoimien karsintojen kautta

30 000 dollaria tekee NoxFire liigasta suurimman Artifact turnauksen tähän mennessä. Erittäin mielenkiintoisen turnauksesta tekee sen pelimuoto, sillä toisin kuin muut kymmenien tuhansien avoimet turnaukset, NoxFire pelataan Draft-pelimuodossa Constructedin sijaan.

Draft on ehdottomasti Artifactin suosituin pelimuoto, sillä pakan rakentaminen on paitsi ilmaista, vaatii myös aivan oman tasonsa taitoa. Suosiosta huolimatta Draftia ei ole tähän mennessä nähty kuin 10 000 dollarin kutsuturnaus OGA Pit Series ja 2000 dollarin Artifact Bitcoin League. Kaikille avoin Bitcoin League keräsi tuhansia pelaajia karsintakautensa aikana, joten NoxFire saattaa olla henkireikä jota Artifact kipeästi tarvitsee.

VPN palvelumarkkinat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti viimeisen vuosikymmenen aikana. Yli 20 miljardin dollarin teollisuudenalaa on mainostettu vahvasti esimerkiksi Youtube-videoissa, mutta NoxFire on ensimmäinen yritys joka laajentaa markkinointia pelaajiin esportsin kautta.