SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valioliiga
 • Toimitus

Arsenal – Chelsea: Kotijoukkueen peli ollut kadoksissa

julkaistu: 19.01.2019 02:22

Lauantain iltaotteluna nähdään Valioliigakierroksen huippuottelu, kun Emirates Stadiumilla vastakkain ovat Arsenal ja Chelsea. Panokset ottelussa ovat todella kovat, sillä molemmat joukkueet taistelevat paikasta ensikauden Mestarien Liigassa pääosin Manchester Unitedin kanssa.

Pelipaikkana toimii jälleen Emirates Stadium, joka antaa hyvinkin perinteiset lähtökohdat ottelun pelaamiseen. Pelikentän koko on oikeastaan sarjan yleisin 105×68 ja GrassMasterin hybridi ruoho on ehkä hieman keskivertoa nopeampi alusta. Ilma Lontoossa on pelin aikana noin viisi astetta lämmön puolella ja tuulikin on kokolailla olematon, joten pelipaikan suhteen emme saa otteluun juurikaan muuttujia aikaiseksi.

Poissaolojen takia kotijoukkueelta ovat sivussa Welbeck ja Holding. Näiden lisäksi Mkhitaryanin nilkka on siinä kunnossa, että miestä ei todellakaan odoteta vielä kentälle. Tosin tästä ei ole lopullista varmuutta, mutta potentiaalisin paluu kentälle lienee kuitenkin vasta 29 päivä kuluvaa kuuta.

Chelsean joukkueesta loukkaantumisten takia sivussa ovat van Ginkel ja Loftus-Cheek. Monilla sivustoilla epävarmana pelaajana ottelussa oleva Morata oli kuitenkin jo 100% harjoituksissa mukana ja on omien sanojensa mukaan täydessä pelikunnossa huomisessa ottelussa.

Ottelun lähtökohdat ovat selkeät. Kauden hyvin aloittanut Arsenal on Unai Emeryn johdolla ajautunut jonkinlaiseen pelilliseen oikosulkuun. Joukkue kyllä pitää palloa, mutta todellisten maalipaikkojen aikaansaaminen on työn ja tuskan takana. Tämän lisäksi puolustuspään ongelmat ovat sitä luokkaa, että niitä tuskin päivässä korjataan. Joukkue onkin päästänyt edellisissä kymmenessä sarjaottelussaan 17 maalia, mikä on aivan liikaa sarjan kärkipään joukkueelle.

Nyt vastaan asettuva Sarrin luotsaama Chelsea on jotenkin ollut tällä kaudella hieman hajuton ja mauton, mutta tasaisesti suorittava joukkue. Chelsean pelityyli vieraskentällä on ollut kohtuullisen varovainen ja Sarrille tuttu “pallolla puolustaminen” on tullut välillä katsojille tutuksi jopa tylsistymiseen saakka. Myös huomenna on odotettavissa, että myöskään vierasjoukkue ei ilmaiseksi häviä keskikenttää, vaan Lontoon sininen joukkue tulee myös pyrkimään pallonhallintaan.

Kertoimissa nyt on sen suuntaista liikehdintää, että tuo Chelsea on juurikin kerrointen arvoinen suosikki ja siihen ei nyt sitten lähdetä koskemaan pitkällä tikullakaan. Maaliodottaman puolella onkin sitten oudompaa näkökantaa liikkeellä, kun ihmiset toivovat näkevänsä maalirikkaan ottelun.

Totuus on kuitenkin se, että vieraat lähtevät pelaamaan tästä vähämaalista ottelua ja kun kotijoukkueen pallonhallinnan tuottaminen maalipaikoiksi on yskinyt huonompiakin puolustuksia vastaan, voisimme olettaa maalejen jäävän jälleen harmittavan vähiin. Tämän takia nappaammekin vetolapullemme seuraavan kohteen.

LeoVegas: Arsenalin voitolle 10.00 kerroin uusille asiakkaille!

 • Tarjous on voimassa vain Pelaajat.comin kautta LeoVegasille tilin tehneille uusille asiakkaille.
 • Uudet asiakkaat, jotka lyövät ennen ottelua maksimissaan 5€ vedon Arsenal – Chelsea otteluun (Arsenal voittaa ottelun ) saavat korotetun kertoimen 10.00 tähän kohteeseen.
 • Maksimipanos 5€ ja minimitalletus 10€
 • Maksimivoitto 50€
 • Netellerillä tai Skrillillä tehtyjä talletuksia ei lasketa mukaan tähän kampanjaan.
 • Vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 10.00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille. Varmistathan, että kerroin-boosti on käytössä ennen kuin jätät vetosi.
 • Tarjous on voimassa vain ennen ottelua oikealla rahalla lyötäviin yksittäisvetoihin.
 • Tähän tarjoukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia.
  Cash-out- toimintoa ei voi käyttää tämän tarjouksen yhteydessä.
» Pelaa kohdetta LeoVegasilla!