SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Arizona Coyotes – Vegas Golden Knights: Toistaako historia vahvasti itseään?
  • Toimitus

Arizona Coyotes – Vegas Golden Knights: Toistaako historia vahvasti itseään?

julkaistu: 30.12.2018 20:01

Gila River Arenassa kohtaavat lännen ja Tyynenmeren divisioonan joukkueista Arizona Coyotes ja Vegas Golden Knights.

Molemmilta puuttuu tänään nippu nimekkäitä veijareita. Arizonalta ovat sivussa pitkään olleen hyökkääjä Dave Bollandin lisäksi edelleen luottoveskari Antti Raanta, pakki Jason Demers ja hyökkääjistä taitava pikakiituri Michael Grabner.

Vegasilta pitkään sivussa olleen Erik Haulan ohella Max Pacioretty (h) ja Colin Miller (p) ovat ulkona.

Kolme neljästä viime pelistään voittanut Arizona palaa kolmen pelin vieraskiertueelta ja aloittaa tästä pelistä neljän ottelun kotisarjan, missä kohtaa Vegasin lisäksi Oilersin, Devilsin ja NY Rangersin.

Arizona kaatoi eilisessä pelissään Anaheimin 5-4 jatkoilla Honda Centerissä.

Alex Galchenyukilla (2+4) ja Conor Garlandilla (2+2) on neljän ottelun pisteputket päällä. Arizonan pakeista Jakob Chychrun on puolestaan kahden ottelun maali- ja kolmen ottelun pisteputkessa. Maaleja on syntynyt kaksi ja pisteitä kolme.

Vegas on hävinnyt kymmenestä edellisestä pelistään varsinaisella peliajalla vain kerran, kun Columbus kaatoi kotonaan Nationwide Arenalla Kultaiset ritarit 1-0.

Vegas on ottanut kaksi peräkkäistä voittoa (Kings 4-1 ja Avalanche 2-1) ja kolme viidestä.

Vegas-pakki Nate Schmidt on saalistanut kolmessa peräkkäisessä pelissä neljä syöttöpistettä. Paul Stastnyn (2+2) ja Alec Tuchin (1+2) pisteputket ovat puolestaan kahden ottelun mittaiset.

Darcy Kuemper (91.15/2.77) palaa isäntien maalinsuulle, kun eilisessä pelissä voitokkaassa pelissä Ducksien vieraana siellä torjui Adin Hill (91.58/2.39).

Vegasin maalilla torjuu tänään Malcolm Subban (89.47/3.10), kuten viimeksi Staples Centerissä otetussa voitossa Kingsien vieraana.

Vegas on vienyt näiden joukkueiden seitsemästä kohtaamisesta kuusi. Gila River Arenalla niitä tulee taas yksi lisää.