SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Arizona Coyotes – Ottawa Senators: Tulikuuma kojoottilauma saa vieraita idästä
  • Johannes
    Romu

Arizona Coyotes – Ottawa Senators: Tulikuuma kojoottilauma saa vieraita idästä

julkaistu: 30.10.2018 15:00

Hirmuvireeseen aavikolla yltynyt Arizona Coyotes saa vieraita idästä, kun Ottawa Senators saapuu Gila River Areenalle.

Kotijoukkue Arizona Coyotes on tällä hetkellä tulikuuma joukkue. Koojotit ovat voittaneet viidestä viimeisestä ottelustaan neljä varsinaisella peliajalla. Joukkueen pyörremyrskyn alle jäi edellisessä ottelussa idän suurseura Tampa Bay maalein 7-1. Joukkueen vahvuudesta ovat poissa pitkäaikaispotilaat Christian Dvorak (hyökkääjä), Jakob Chychrun (puolustaja) ja Dave Bolland (hyökkääjä). Maalinsuulla aloittanee hyvään torjuntavireeseen itsensä piiskannut Antti Raanta, jonka torjuntaprosentti on 92,1% seitsemän pelatun ottelun jälkeen.

Illan vierasjoukkue Ottawa Senators saapuu aavikolle kolmen ottelun tappioputkessa. Joukkueen kolmen ottelun mittainen vieraskiertue päättyy Arizonaan. Kahdesta edellisestä vierasottelusta joukkue on ottanut tukkaan niin Colorado Avalanchelta (6-3) kuin Vegas Golden Knightsilta (4-3ja). Senaattorien sairastupa alkaa myös olemaan täynnä, sillä joukkueen vahvuudesta ovat poissa Brady Tkachuk (hyökkääjä), Jean-Gabriel Pageau (hyökkääjä), Zack Smith (hyökkääjä) ja Ben Harpur (puolustaja). Kolme edellistä tappio-ottelua torjunut Craig Anderson, saattaa hyvin avata Arizona –ottelussa luukkua, ja maalinsuulla aloittanee kakkosmolari Mike Condon (82,76%).

Bookkerit ovat reagoineet Arizonan hyvään vireeseen ja Ottawan vieraskiertueeseen. Ottawalle ottelu on kolmas viiden päivän sisään vieraskaukalossa, joten jalka ja matkustamisen tuoma rasitus saattavat  joukkueella painaa illan ottelussa.

Rick Tocchet on saanut kojoottien kurssin käännettyä alkukauden vaikeuksien jälkeen. Joukkue on äärimmäisen hankala voitettava kenelle tahansa, varsinkin kun alkukauden maalinteko-ongelmat alkavat olla historiaa. Kojoottien isoin ongelma on surkea ylivoimapelaaminen, mutta alivoimapelaaminen on päinvastoin huippuluokkaa.

Ottawan puolustusalueen puolustuspelaaminen on todella heikkoa ja se näkyy omissa runsaina maalimäärinä. Joukkueelle on tehty kolmeen edelliseen otteluun 13 maalia varsinaisella peliajalla. Ottawan puolustus tulee olemaan isoissa ongelmissa Arizonan nopeiden hyökkääjien kanssa. Arizonan viisikkopelaaminen on todella hyvällä mallilla niin hyökkäys –kuin puolustussuuntaan, joten kotivoittoa lapulle ilman muuta!