SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Arizona Cardinals – Chicago Bears: Miten Bradford tästä selviää?

julkaistu: 23.09.2018 15:41

Chicago Bearsin olisi kuulunut voittaa molemmat ottelunsa, mutta täydellinen sulaminen Packersia vastaan tarjoilee joukkueelle 1-1 recordin. Nyt on kuitenkin odotettavissa voitto, sillä joukkue saa vastaansa loukkaantumisista kärsivän Arizona Cardinalsin, joka ei saa tällä kaudella mitään aikaan.

Larry Fitzgerald taistelee takareisivammansa kanssa ja se ei lupaa todellakaan hyvää joukkueelle. Arizona on pystynyt kahdessa ensimmäisessä ottelussa tekemään säälittävät kuusi pistettä. Nyt vastassa on NFL:n ehkä paras puolustus ja Sam Bradfordilla tulee olemaan todellinen kiire, kun Khalil Mack kävelee suoraan hyökkäyksen linjasta läpi.

Bears pelasi todella mukiinmenevän ottelun Seahawksia vastaan maanantaiyönä. Vaikka viikko onkin joukkueella lyhyempi, on Bears täysin selkeästi tässä parempi joukkue. Toki hyökkäykseltä odotetaan vielä onnistumisia, mutta kun joukkueen puolustus pelaa tällä tasolla, riittää voittoon useasti vain 20 pistettäkin.

Siinä missä Bearsilla on käytännössä terve joukkue, joutuu Arizona lähtemään peliin ilman OL Andre Smithiä ja DT Olsen Pierreä. Pientä loukkaantumista tällä viikolla ovat kärsineet mm. DE Golden, TE Gersham, WR Fitzgerald, S Ford. Tilanne ei todellakaan näytä Arizonan kannalta hyvältä.

Ei olisi kovin ihme, jos Bears voittaisi tämän ottelun 24-0 tyylisellä läpsytteltyllä. Tästä syystä siis myös alle 38.5 pistettä tarjoilee hyvää pelattavaa tähän otteluun.