SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Octane
  • Atte
    Leppänen

Apexin Battle Pass ja Octane – kannattavia sijoituksia?

julkaistu: 20.03.2019 14:20

Apex Legends aloitti ensimmäisen virallisen kautensa eilen. Samaan syssyyn peli sai myös uuden pelattavan hahmon, Octanen. Moni varmasti miettii uudistusten keskellä, kannattaako Battle Passista tai uudesta hahmosta maksaa. Päätöksesi tueksi päätimme tarjota hieman näkemystä asiaan.

Battle Pass: 

Passin avulla pelaaja saa mahdollisuuden avata kausikohtaista loottia pelaamalla ja keräämällä pisteitä. Pelaamalla kerrytetään kausikohtaista leveliä ja mitä korkeammalle levelille pelaaja pääse, sitä parempaa sälää hän aukaisee. Leveleitä puolestaan kaudella on aina sataan asti, joten grindattavaa ainakin riittää. Useat pelaajat ovat kuitenkin kokeneet ainakin tämän ensimmäisen Battle Passin antiklimaattiseksi, sillä pelkästään ase- ja hahmosälää sisältävät palkinnot eivät aivan lunastaneet pelaajien odotuksia. Jokainen tietenkin määrittelee itse, kuinka arvokkaana esimerkiksi hahmo- ja aseskinejä pitää. Battle Passia on tarjolla sekä “perusmallisena”, että ns. bundle-ratkaisuna, joka avaa passin palkintoja aina 25. leveliin saakka. Perusmallin Battle Pass maksaa 950 Apex-kolikkoa, kun taas bundle-version hinta on 2800 kolikkoa. 1000 Apex-kolikkoa puolestaan maksaa tällä hetkellä kymmenen euroa. Ilman passia pelaava pelaaja voi kuitenkin avata itselleen yhden kausikohtaisen skinin, 5 Apex-loottilaatikkoa ja 18 erilaista kausikohtaista trackeria.

Octane: 

Jokusen pelin Octanen ilmestymisen jälkeen pelanneena hahmolta ei ole voinut taistelukentillä välttyä. Octane on kieltämättä vahva hahmo, jolla on myös hauska pelata. Miragen ja Causticin tavoin myös Octane maksaa pelaajalle 12 000 legend tokenia ja monien mielestä Octane on kolmesta avattavissa olevasta hahmosta paras. Jos pelaajatililtäsi löytyy jo 12 000 tokenia tai enemmän, on Octanen avaaminen varmasti hyvä veto. Koska pelissä on vasta kolme avattavaa hahmoa, ei tokeneita välttämättä kannata liiaksi asti pantata. Rahaa Octanen avaamiseen ei välttämättä kannata sijoittaa, sillä 12 000 tokenia saa kasaan suhteellisen nopeasti. Koska Octane on myös hyvin suosittu hahmo varsinkin näin aluksi, ei uudella pelaajalla pitäisi olla mitään kiirettä hahmon avaamisen suhteen, sillä suosionsa puolesta ei jokaisessa pelissä ole mitään takeita päästä kyseistä hahmoa valitsemaan, ennen kuin joku toinen innokas ehtii tämän lukita. Suositeltavaa siis on kerätä ainakin 12 000 tokenia aluksi kasaan ja vasta sitten avata hahmo. Jos kuitenkin kokee Octanen niin tärkeäksi hankinnaksi, että on valmis pulittamaan hahmon avaamisesta rahaa, on hahmon hinta 750 Apex-kolikkoa.

 

Kuva: Respawn Entertainment