SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Octane
  • Atte
    Leppänen

Apex Legendsin tuleva hahmo Octane – mitä on odotettavissa?

julkaistu: 06.03.2019 18:01

Helmikuun puolivälin tienoilla Apex Legendsin pelaajakunta sai vihiä “Octane” ja “Wattson” -nimisistä hahmoista, joiden kykyjä oli ilmeisesti saatu louhittua esiin. Myöhemmin Redditiin ilmestyneessä ketjussa eräs käyttäjä vaikutti saaneen käsiinsä Octanea koskevia tietoja, joissa muun muassa hahmon ulkonäkö paljastuu. Ketju on sittemmin poistettu, mutta kuvat jäivät luonnollisesti pelaajien ihmeteltäviksi Internetin ihmeelliseen maailmaan. Koska pelin tuotantotiimi ei ole vielä vahvistanut tai kieltänyt tietovuotojen oikeellisuutta, ei hahmoakaan voi vielä pitää sataprosenttisen varmana. Hahmosta julki tulleet kuvat ja tiedot ovat kuitenkin vakuuttaneet jo suuren osan pelaajista uskomaan Octanen saapumiseen.

Vuotaneiden kuvien perusteella Octane vaikuttaisi olevan kaasunaamariin ja suojalaseihin sonnustautunut hoikka mies, jonka taidoissa korostuu liikkumanopeus ja itseparantaminen. Octanen kyvyt ovat kuvien mukaan seuraavat:

Passiivinen kyky – Swift Mend: Kun Octane ei ota osumaa, hänen vahinkonsa parantuvat itsestään ajan kanssa

Taktinen kyky – Adrenaline Junkie: Octane liikkuu 30 % nopeammin kahdeksan sekunnin ajan. Maksaa 10 % hahmon elämästä. Hidasteet vaikuttavat tähän taitoon.

Ultimate-taito – Launch Pad: Octane pudottaa maahan “laukaisualustan”, jonka avulla hän voi lingota itseään ja joukkuetovereitaan ilmaan.

 

Octanen kyvyt

Kykyjensä perusteella Octane vaikuttaa hyvin monipuoliselta hahmolta ja osa pelaajista pitääkin hahmoa jo tässä vaiheessa ylivoimaisena. Kieltämättä Octanen kyvyt ovat elintärkeitä; nopea liikkuminen on pelissä kaikki kaikessa. Tehokas paikasta toiseen siirtyminen auttaa voittamaan tulitaisteluita tai karkaamaan viholliselta tiukan paikan tullen. Itsensä passiivinen parantaminen on luonnollisesti todella vahva ominaisuus, koska ensiapupaketteja ei kentältä aina löydy, jos huono tuuri käy. Launch Padin avulla koko joukkue voi myös siirtyä esimerkiksi sulkeutuvan kehän reunalta nopeasti turvaan.

Nähtäväksi jää, milloin Octane saapuu, jos on saapuakseen.

Kuvat: Reddit, @childz_pl4y