SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Apex Legendsin kehittäjä valottaa pelin tulevaisuutta
  • Atte
    Leppänen

Apex Legendsin kehittäjä valottaa pelin tulevaisuutta

julkaistu: 26.04.2019 13:46

Apex Legendsin vastaava tuottaja Drew McCoy julkaisi eilen EA:n virallisilla kotisivuilla tiedotteen, jossa puitiin läpi pelin menestystä, sekä Respawnin suunnitelmia Apexin tulevaisuudelle. Heti alussa McCoy myöntää suuren suosion tuoneen pelin kehittämiseen myös omia haasteitaan:

“Nopea kehitys on ollut todella upeaa. Pelin aiheuttamia reaktioita on ollut myös jännittävä seurata heti sen julkaisusta saakka. Kehitys on kuitenkin tuonut mukanaan myös haasteita, eikä kaikki ole aina mennyt suunnitelmien mukaan. Pelin päivityksissä on tapahtunut harha-askelia,  emmekä ole tarjonneet pelaajille myöskään aina tarpeeksi hyvää näkyvyyttä pelin tulevaan sisältöön, tai siihen, miten aiomme jatkaa Apex Legendsin kehitystä.”

McCoy korostaa, että pelin vakaus on kehittäjille erittäin tärkeä asia, joten monet tulevista uudistuksista pyrkivät tekemään pelikokemuksesta entistä eheämmän. Hän kertoo, että serverien hitaus joidenkin otteluiden alussa on yksi päällimmäisistä ongelmista, johon tuotantotiimi pyrkii tulevaisuudessa pureutumaan. Myös ääni- ja osumantunnistusongelmat ovat kehittäjien tiedossa, ja työn alla.

Myös uusi sisältö on luonnollisesti tärkeää pelaajille, joten tiedotteessa valotetaan myös tulevan pelisisällön luonnetta. McCoy lupaa esimerkiksi, että jatkossa jokainen uusi kausi tulee alkamaan isosti uuden hahmon, uuden battle passin ja metauudistusten myötä. Kehittäjän mukaan tuotantotiimillä ei ole aikeita päivittää peliä viikottaiseen tahtiin, vaan päivityksistä pyritään tekemään laajempia ja merkityksellisempiä. Myös Respawnin kommunikaatiota luvataan kehittää siten, että jatkossa Apex Legendsin pelaajilla olisi parempi käsitys siitä, mitä pelin kehittäjät aikovat, eli toisin sanoen Respawn aikoo tulevaisuudessa olla peliä koskevassa viestinnässään läpinäkyvämpi.

 

Kuva: Respawn Entertainment