SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Apex Legendsin Halloween-event muuttaa kuolleet pelaajat varjo-olennoiksi
  • Niko
    Nikkilä

Apex Legendsin Halloween-event muuttaa kuolleet pelaajat varjo-olennoiksi

julkaistu: 10.10.2019 09:15

Lokakuu on mitä otollisinta aikaa hyytäville Halloween-pirskeille. Myös Respawn Entertainmentin Apex Legends -Battle Royale ottaa osaa juhlaan ensi viikolla saapuvan Fight or Fright Collection Event -eventin ja sen Shadowfall-pelimuodon kautta.

Tiistaina alkava yksinpelimuoto vie pelaajat takaisin Kings Canyon -kenttään, joka korvattiin kolmannen kauden alussa uudella World’s Edge -kentällä. Tällä kertaa vanhoissa maisemissa kisataan kuitenkin yöaikaan ja varjot vaanivat joka kolkissa. Mikäli pelaaja kuolee, liittyy tämä osaksi “Shadow Squadia”. Tällöin hän menettää aseensa ja kykynsä, mutta saa tilalle parannetun liikuntakyvyn ja voimakkaan melee-hyökkäyksen. Lisäksi Shadow Squadin jäsenet voivat respawnata rajoittumattomasti.

Kun jäljellä on enää kymmenen pelaajaa, täytyy näiden taistella tiensä Shadow Squadin lävitse kohti evakuointialusta.

Uuden pelimuodon lisäksi eventissä on tarjolla hirvittävään teemaan sopivia skinejä ja muita esineitä, kaikkiaan 24 kappalen verran, jotka ovat saatavilla vain rajoitetuna ajan. Esineitä voi hankkia suoran oston, Apex Event Packsien tai craftaamisen kautta.

Huomionarvoista on, että Respawn Entertainment on tämän eventin yhteydessä poistanut sen Apex Packseista erillisen event-valuutan, joka aiemmin aiheutti närää fanien keskuudessa. Valuutta on korvattu muulla lootilla. Yhtiö myös lupasi, ettei Event Packseista enää löydy samoja esineitä useampaan kertaan, joten pelaajilla on mahdollisuus ansaita enemmän uniikkeja esineitä kuin aiemmin. Lisäksi kaikkien 24 esineen hankinnasta palkitseva Lifeline Heirloom -setti on tällä kertaa ilmainen, ja se on myös saatavilla tavallisista Apex Packeista eventin päätyttyä.

Näistä parannusyrityksistä huolimatta fanit ovat kuitenkin ilmaisseet pettymyksensä uusien esineiden hinnoitteluun liittyen. Esimerkiksi eventtiin kuuluvat skinit maksavat suoraan ostettuna noin 10 – 20 euroa, ja myös skinien craftaamiseen tarvittavien Crafting Metalsien määrää on pidetty kohtuuttomana.

Lisätietoa päivityksestä voit lukea täältä.

Lähde: Apex Legends Kuvalähde: Apex Legends