SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Apex Legends -yhteisö tyytyväinen hankittuaan inhokkipelaajalle porttikieltoa
  • Saara
    R

Apex Legends -yhteisö tyytyväinen hankittuaan inhokkipelaajalle porttikieltoa

julkaistu: 28.08.2023 12:02

Huippupelaaja Facilitatur on ollut pitkään tunnettu hahmo Apex Legends -skenessä, mutta taitaa olla viettänyt siitä ajasta jo enemmän bannattuna kuin varsinaisesti pelaten. Ja vaikuttaa siltä, että kaudella 18 hän vain kasvattaa bannipottiaan.

Striimaajat, kilpapelaajat ja muut Apexin ystävät valittivat joukolla Facilitaturin käyttäneen seinähackia, joten tämä sai porttikiellon jälleen kerran. Banni astui voimaan kesken pelin tiimellyksen, mikä huvitti vastapuolen pelaajia huippupelaajan muuttuessa death boxiksi.

Feedissä näkyi myös uusi kauden 18 ilmoitus sen merkiksi, että pelaaja on poistettu pelistä huijaamisen tai muiden turvallisuussyiden vuoksi.

Apex Legends Status huomasi bannin, kun Facilitaturin tilit hävisivät sijoitustilastoista ja hänen Predator-merkkinsä muuttui äkisti Masteriksi. Moinen arvonalennus tapahtuu kaikille porttikiellon ansainneille Predator-pelaajille.

Kannattaa pitää mielessä, että vielä edelliskaudella banni ei ehkä olisi ollut niin merkittävä, sillä ranking-järjestelmä loi inflaatiota pisteisiin siten, ettei kärkisijoja kärkkynyt käytännössä ainutkaan huippupelaaja. Uudella kaudella järjestelmää on muutettu, ja kilpailu huipulle on jälleen kiinnostava myös Predatoreille.

Kun Facilitatur on poissa pelistä, ALGS-pelaaja (Apex Legends Global Series) ja entinen Complexity-tiimiläinen Daniel “Luxford” Castellano johtaa nyt sijoitustilastoja. Ammattimaiset Zachary “Zach” Mazer ja Chase “Shooby” Vasquez ovat aivan kannoilla.

Kaikki toivonevat, että kamppailu kauden ykköseksi jatkuu rehdisti. Useampi fani taitaa juhlia uusinta porttikieltoa, sillä kuten eräskin Redditissä totesi, Facilitaturin inhoaminen yhdistää koko yhteisöä harvinaisen paljon.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Respawn Entertainment