SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Apex Legends -traileri lupailee trooppista paratiisia täynnä villipetoja
  • Niko
    Nikkilä

Apex Legends -traileri lupailee trooppista paratiisia täynnä villipetoja

julkaistu: 21.10.2021 19:35

Apex Legendsin tulevan kauden ensimmäinen traileri julkaistiin aiemmin tällä viikolla. Video keskittyi pelin uuteen hahmoon, psykoottiseen androidi Ashiin, mutta tänään julkaistu toinen traileri esitteli sen sijaan ensi kauden uutta kenttää.

Tarinapohjainen traileri ei pureudu kentän yksityiskohtiin, mutta sen pääpiirteet tulevat silti hyvin selväksi. Kyseessä on trooppinen paratiisisaari, josta löytyy hiekkarannan lisäksi esimerkiksi metsää ja haaksirikkoutuneen avaruusaluksen jäänteet.

Saarella asustaa myös paikallisia villipetoja, kuten Prowler- ja Flyer-liskoja sekä jättiläishämähäkkejä. On hyvin todennäköistä, että nämä nähdään myös itse pelissä, sillä kentältä löytyvät viholliseläimet ovat tuttuja Apex Legendsin aiemmilta kausilta.

Myös Ashin erikoiskyvyt nousevat trailerissa esille. Aiemmasta tiedosta poiketen tämän taktisena kykynä toimii heitettävä ansalanka, joka halvaannuttaa sen lähelle joutuneen vihollisen hetkellisesti. Ashin Ultimate Ability on kuitenkin aiemman tiedon mukaisesti yksisuuntainen, hetkessä pitkän matkan päähän kulkeva portaali.

Apex Legendsin 11. kausi alkaa marraskuun toinen päivä.

Tuoreimmat uutiset:

Lähde: Apex Legends Kuvalähde: Apex Legends