SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Apex Legends Octane
  • Atte
    Leppänen

Apex Legends -päivitys nollasi pelaajien levelit

julkaistu: 04.04.2019 13:21

Apex Legends sai juuri uuden päivityksen, kun peli päivitettiin versioon 1.1. Päivitys ei kuitenkaan sujunut aivan ongelmitta, sillä useat pelaajat huomasivat kauhukseen, että tuore päivitys olikin palauttanut heidän edistymisensä ensimmäiselle tasolle. Luonnollisesti vihaiset ja hätääntyneet viestit täyttivät pian pelin Reddit-alakeskustelun ja Respawn saikin nopeasti koppia hämmennystä herättäneestä virheestään. Kyseinen moka oli syntynyt, kun päivityksen myötä pelaajien tiedot oltiin ilmeisesti vahingossa siirretty väärälle serverille. Korjaustoimenpide oli yllättävänkin simppeli, kun Respawn sulki serverit palauttaakseen kyseiset tiedot takaisin oikeille servereille ja ongelman pitäisi olla nyt hoidettu.

Päivitys sisälsi kuitenkin myös hyviä ja toivottuja uudistuksia. Suurin näistä lienee niin sanottu “last squad” -toiminto. Päivityksen myötä pelatun ottelun jälkeen pelaaja näkee ruudullaan kaksi uutta painiketta, jotka mahdollistavat edellisen pelin joukkuetovereiden kutsumisen uuteen peliin. Hyvin menneen ottelun jälkeen ei siis tarvitse heittäytyä enää täysin vieraan porukan armoille, vaan pelaaja voi halutessaan jatkaa hyväksi havaittujen tiimiläisten kanssa uuteen otteluun.

Tämän lisäksi päivitys sisältää myös joitain bugikorjauksia, sekä parempia huijauksenesto-ominaisuuksia. Pelissä on nyt myös mahdollisuus vaimentaa joukkuetoveri jo ennen varsinaisen pelin alkua. Lisäksi raportointiominaisuutta käyttävät PC-pelaajat saavat nyt myös valita, onko raportoinnin syynä huijaaminen vai muu häiritsevä toiminta. Päivityksen luvataan myös parantavan pelin vakautta, ja myös antavan jatkossa virheilmoituksia pelin kaatumisen syistä.

Täydellisen listan päivityksen tuomista uudistuksista löydät Redditistä.

Kuva: Respawn Entertainment