SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Andy Murray Leikkaus
  • Toimitus

Andy Murrayn lonkkaleikkaus onnistui

julkaistu: 29.01.2019 15:45

Andy Murray ilmoitti aiemmin tällä kaudella lopettavansa uransa kauteen 2019. Mies on kärsinyt lonkkavaivasta jo pidempään. Hän pystyi tällä kaudella pelaamaan Australian Openin avauskierroksella yhden ottelun, jossa hän pelasi espanjalaista Roberto Bautista-Agutia vastaan viisieräisein ottelun. Murray hävisi lukemin 3-2.

Murrayn piti alunperin pelata Marseille Openissa ensi kuussa, mutta hän ilmoitti perjantaina jättävänsä turnauksen väliin. Hänen tavoitteensa tällä kaudella on pystyä vielä pelaamaan Wimbledonissa heinäkuussa, mutta nähtäväksi jää kauanko toipuminen leikkauksesta kestää.

Murraylle asennettiin lonkkaan tekonivel. Murray on aiemmin sanonut, että jos hän pystyy ison leikkauksen jälkeen vielä pelaamaan, hän yrittää tehdä täyden paluun. Ennen leikkausta kivut olivat niin kovia, että Murrayn oli pakko ilmoittaa vetäytymisensä kentiltä. Nyt tehty leikkaus ei kuitenkaan takaa, että Murray pystyy koskaan enää pelaamaan.

Andy Murray on urallaan voittanut 45 turnausta, joista kolme on Grand Slam -voittoja. Hän on tienannut peliurallaan yli 60 miljoonaa dollaria ja hän on yksi neljäst “Big Four -pelaajasta”. Hän on urallaan kahdesti voittanut Olympialaisten tennisturnauksen.

https://www.instagram.com/p/BtNiST6FrYn/

Kuva: Instagram @andymurray