SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Anaheim Ducks – Toronto Maple Leafs: Onko ankkalaumasta haastamaan Torontoa?
  • Johannes
    Romu

Anaheim Ducks – Toronto Maple Leafs: Onko ankkalaumasta haastamaan Torontoa?

julkaistu: 16.11.2018 13:13

Anaheim Ducks saa vieraita idästä, kun Toronto Maple Leafs saapuu Honda centeriin ja päättää samalla kolmen ottelun mittaisen Kalifornian kiertueen.

Kotijoukkue Anaheim Ducks ui tällä hetkellä syvissä vesissä. Joukkue on voittanut viidestä viimeisestä pelistään kaksi, mutta isoin ongelma ankkalaumalla lienee maalinteko. Joukkue on heiluttanut verkkoa viimeisessä viidessä pelissä vain seitsemän kertaa. Joukkue hävisi edellisen ottelun kasinokaupungissa puhtaasti 5-0.

Joukkueen sairastupa täyttyi entisestään, kun joukkueen ykköspakki Cam Fowler joutuu olemaan sivussa tositoimista 2-6 viikkoa. Fowler sai Nashvilleä vastaan kiekon suuhunsa, sillä seurauksella, että Fowler joutuu leikkaukseen. Ankkalauman kokoonpanosta ovat myös poissa: Patrick Eaves, Korbinian Holzer, Corey Perry sekä Carter Rowney. Maalinsuulla saatetaan hyvin nähdä Ryan Miller (92.90/2.49), kun ulos ammutulle John Gibsonille annettanee lepovuoro.

Vierasjoukkue Toronto Maple Leafs päättää kolmen ottelun mittaisen Kalifornian kiertueen Honda centeriin. Joukkue voitti niin Los Angeles Kingsin (1-5) kuin edellisenä iltana San Jose Sharksin (3-5). Sharks -ottelun voiton takuumiehenä hääri Kasper Kapanen kahdella maalilla, jonka alivoimalla isketty häkki jäi ottelun voittomaaliksi. Frederik Andersen on pelannut molemmat Kalifornian kiertueen ottelut, joten ankkoja vastaan maalissa aloittanee Garret Sparks (87.88/4.00). Vaahteralehtien kokoonpanosta poissa ovat Auston Matthews sekä William Nylander, jonka kohtalo ratkennee lähipäivinä.

Vaikka Toronto pelaa B2B -ottelun, löytyy joukkueesta syvyyttä, joka on isossa roolissa, jos joukkue mielii pisteet Honda centeristä ottaa. Kotijoukkue Anaheim Ducks on tällä hetkellä pelillisesti isoissa ongelmissa ja hyökkäyksiin lähteminen omalta alueelta ottaa aikansa, eikä kiekollisesti taitavan Fowlerin poissaolo helpota asiaa, kun vastassa hyvin prässäävä Toronto. Ankkalauma kuuluu myös hidas jalkaisiin joukkueisiin, joka on lähestulkoon aina isoissa ongelmissa pelinopeiden joukkueiden kanssa.

Kotiedullakaan ei ole suurta merkitystä tässä ottelussa, kun Toronto on viihtynyt Kaliforniassa jo muutaman päivän, eikä etäisyydet ole pitkiä. Voitosta voittoon Kalifornian auringon alla matkustanut Toronto, tuskin antaa pelirasituksen häiritä, kun voitot ovat antaneet entisestään lisää virtaa ja itseluottamusta. Maalinteko-ongelmien kanssa painiva kotijoukkue tulee olemaan vaahteralehtien kanssa isoissa ongelmissa, jos joukkueen suoritustaso pysyy vähintäänkin samana, kuin kahdessa edellisessä ottelussa.