SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Anaheim Ducks – Nashville Predators: Saalistaako vieraat ankkalauman kitaansa?
  • Toimitus

Anaheim Ducks – Nashville Predators: Saalistaako vieraat ankkalauman kitaansa?

julkaistu: 12.11.2018 18:24

Anaheim Ducks saa kotiluolaansa Honda Centeriin vieraakseen kauden kovimman vierasjengin Nashville Predatorsin, joka on popsinut välipalaksi jokaisen vierasaskissa kohtaamansa jengin päänahan.

Lännen 11:s ja Tyynenmeren divisioonan kutonen Ducks on pelannut kuusi edellisestä seitsemästä pelistään kotiaskissaan ja voittanut niistä ainoastaan kaksi ottelua. Viimeksi sunnuntaina aamuyöstä se sai Wildilta nokkiinsa kotonaan 1-5.

Lännen ja Keskisen divisioonan kärkijengi Nashville on voittanut viisi peräkkäistä otteluaan. Viimeksi sunnuntain Primetime-illassa se kaatoi Dallasin 5-4 jatkoilla American Airlines Centerillä Mattias Ekholmin nakuttaessa kauden kolmannen rysänsä.

Preds-kapteeni Roman Josi luutii puolestaan viiden ottelun pisteputkessa, jona aikana käkikellomaan pakki on takonut kolme reppua ja seitsemän pinnaa. Dallasissa sateli pisteitä taas kaksi lisää.

Starseja vastaan torjunut Juuse Saros raapusti puumerkkinsä ottelun edellä parivuotiseen, kolmen millin arvoiseen jatkopahviin.

Näin Preds varmisti änärin kovimman maalivahtikaksikon jatkamisen country-kaupungissa ainakin seuraavat kaksi kautta. Pekka Rinne oli jatkanut soppariaan jo hiukan aiemmin kahdella kaudella ja kymmenellä millillä.

Nämä joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan vielä tällä kaudella. Nashville on voittanut viisi edellistä kohtaamista, joista kaksi viimeisintä vieraspeliään Honda Centerissä.