SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Amur – Jokerit: Narreille Bounce Back Amurin kustannuksella?
  • Toimitus

Amur – Jokerit: Narreille Bounce Back Amurin kustannuksella?

julkaistu: 16.01.2019 20:14

Torstaina puoliltapäivin (kello 11:30) Suomen aikaan Jokerit päättää raskaan kolmen pelin vierasreissunsa toisen idän pisteautomaatin Amurin kotiluolassa Habarovskissa.

Tiistaiaamuna narrit konttasivat toista automaattia, Admiral Vladivostokia vastaan ottaen takkiinsa 1-4 kahden erän totaalisesta hallinnasta huolimatta.

Admiralin tavoin myös Amur on jo ulkona KHL:n pudotuspeleistä, mutta pelaa taatusti kotifaniensa silmien alla sata lasissa kaksinverroin Admiralin voitosta innostuneena halusta kukistaa kaukaiset vieraansa.

Seitsemän peräkkäistä tappiota ottanut Amur on vieläkin heikompi maalintekojoukkue mitä Admiral on. Ainoastaan Traktor ja Slovan Bratislava ovat tehneet vähemmän maaleja kauden aikana.

Amur on hävinnyt kaksi peräkkäistä kotiotteluaan  Lokomotiville (0-2) ja Severstalille (2-3 vl). Yhdeksässä viime pelissään se ei ole onnistunut tekemään kahta maalia enempää ottelua kohden.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella. Syyskuussa Jokerit kaatoi Amurin kotonaan 3-1 ja vastaavanlaisia lukemia lienee tälläkin kertaa luvassa.

Narrit ottavat joka tapauksessa reissunsa päätteeksi Bounce Backin ja Amur on sille ihanteellinen uhri maksumieheksi Admiral-tappiolle.