SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Amari Cooper Oakland Raidersista Dallas Cowboysin väreihin
  • Toimitus

Amari Cooper Oakland Raidersista Dallas Cowboysin väreihin

julkaistu: 22.10.2018 22:45

NFL Insider Adam Schefterin mukaan Oakland Raiders on siirtynyt Dallas Cowboysiin. Vastineeksi Oakland Raiders saa Cowboysin ykköskierroksen varauksen.

Oakland Raiders palkkasi kymmenen vuoden ja sadan miljoonan dollarin sopimuksella valmentaja Joe Grudenin kesällä. Mies laittoi välittömästi ranttaliksi ja vaihtoi yhden NFL:n parhaista puolustajista, Khalil Mackin, Chicago Bearsiin. Fanit eivät tästä olleet kovin iloisia. Oakland aloittikin kautensa umpisurkeasti ja on nyt kuuden ottelun jälkeen 1-5 recordilla sarjassa. NFL:n runkosarjassa pelataan 16 ottelua, joten Oaklandin playoff-haaveet ovat käytännössä kuolleet. Nyt on syytä siis tyhjentää, mutta Grudenin metodit eivät kaikkia miellytä.

Dallas Cowboys on aloittanut kautensa 3-4 recordilla ja se on ollut jo hetken todellisen ykköslaitahyökkääjän tarpeessa. Koska NFC Eastissa käytännössä kaikki joukkueet ovat töpeksineet ja divisioonaa johtaa Washington Redskins 4-2 recordilla, ei Dallasin playoff-haaveet vielä ole kuopattu.

Cooper varattiin NFL:een vuonna 2015 ensimmäisen kierroksen neljännellä varausvuorolla. Tällä kaudella mies on vielä halpa Dallasille, mutta ensi kaudella Cooperin palkka on jo lähes 14 miljoonaa dollaria. Vaikka Cooper kahdella ensimmäisellä kaudella nakutti yli 2300 jaardia ja 11 touchdownia, oli meni rauhallisempaa viime kaudella. Toki Raiderskaan ei ollut omalla tasollaan. Cooper jäi 2017 lopulta vain 680 jaardiin ja seitsemään touchdowniin. Tällä kaudella kuudessa ottelussa on kertynyt yksi touchdown ja 280 jaardia.

Cooperin kaupan myötä Oakland Raidersilla on ensi kaudelle cap hitissä tilaa peräti 74 miljoonaa dollaria ja heillä on kolme ykköskierroksen varausta. Joe Gruden selkeästi on aloittanut rakentamaan oman näköistään joukkuetta.

Kuva: Wikimedia Commons