SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Allu valmis palaamaan CS:GO’hun — “Jos kaipaatte kokenutta ja motivoitunutta pelaajaa, ottakaa yhteyttä!”
  • Juuso
    Syngelmä

Allu valmis palaamaan CS:GO’hun — “Jos kaipaatte kokenutta ja motivoitunutta pelaajaa, ottakaa yhteyttä!”

julkaistu: 14.07.2021 21:32

CS:GO-ammattilainen ja kaksinkertainen major-finalisti (NiP 2015, ENCE 2019), Aleksi “allu” Jalli, on ilmoittanut Twitter-tilillään olevansa valmis palaamaan pelikentille tauon jälkeen. Hän kertoo tilillään tauon tehneen hyvää.

“Vapaalla oleminen aiemmin tänä vuonna on tehnyt todella hyvää, mutta nyt on aika palata töihin. Jos jossain on tarvetta kokeneelle ja motivoituneelle pelaajalle, ottakaa yhteyttä!”

Allu siirtyi sivuun ENCE:n aktiivisesta kokoonpanosta noin kaksi kuukautta sitten henkilökohtaisten syiden vuoksi. 29-vuotias veteraani kertoi tuolloin olevansa väsynyt tiiviseen ottelutahtiin ja kaipaavansa lepoa. Parin kuukauden lepo on nähtävästi tehnyt tehtävänsä.

Nähtäväksi jää päätyvätkö kansainväliset joukkueet lähettämään tarjouksia allun suuntaan. Suomalaisjoukkue HAVU ei ainakaan paperilla kaipaa toista AWP-pelaajaa Lasse “ZOREE” Urosen rinnalle. Toisaalta HAVU:n tulokset ovat ailahdelleet, joten nähtäväksi jää mitä tapahtuu.

Vai kenties suomalaisten kenties hieman tulehtuneet väliit saadaan korjattua, jolloin allu voisi liittyä Miikka “suNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon GORILLAZ-projektiin. Niin tai näin, mikä tahansa joukkue saisi allusta arvokkaan pelaajan joukkueeseensa.

Lähde: alluCSGO

Kuva: alluCSGO

Tuoreimmat uutiset: