SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Alkaako s1mplen toksisuus nostaa päätään? CS-tähden ex-valmentaja ihmettelee pelaajan käytöstä
  • Juuso
    Syngelmä

Alkaako s1mplen toksisuus nostaa päätään? CS-tähden ex-valmentaja ihmettelee pelaajan käytöstä

julkaistu: 02.12.2022 15:00

BLAST Maailmanfinaalit nähdään suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalla 14.–18. joulukuuta. Navin joukkueessa nähdään nuori, 17-vuotias akatemiapelaaja, Andrii “npl” Kukharskyi, jonka toivotaan palauttavan joukkue jälleen voittokantaan.

BLAST-kevään finaalit voittanut Navi ei ole tänä vuonna pystynyt muuta voittamaan. Vielä viime vuonna Tukholman majorit ilman karttatappiota historiallisesti voittanut joukkue ei saanut peliä lopulta toimimaan toivotulla tavalla uuden pelaajansa, Viktor “sdy” Orudzhevin, kanssa.

BLAST-syksyn finaaleissa Tanskan Kööpenhaminassa nähtiin tilanteita, joissa Navin tähtipelaaja, Aleksandr “s1mple” Kostyliev, oli silminnähden turhautunut joukkuetoverinsa, sdy:n, pelaamisesta.

Entinen valmentaja ihmettelee s1mplen käytöstä

Navin entinen valmentaja, Mikhailo “kane” Blahin, ihmettelee s1mplen käytöstä Escore Newsin haastattelussa.

– Hän [s1mple] ei toiminut kovin useasti tuolla tavalla silloin, kun minä valmensin joukkuetta. Tietysti joitain tapauksia oli, mutta selvästi vähemmän. Hän käsittelee tunteitaan todella kypsästi serverin ulkopuolella, mutta pelien aikana hänen tunteensa ottavat hänestä vallan. Työskentelimme tämän ongelman kanssa yhdessä psykologin kanssa. Mielestäni tämä [s1mplen reaktiot] todistaa vain sen, että sdy:tä ei koskaan hyväksytty joukkueeseen, kane sanoo.

Alkaako vanha s1mple nostaa päätään?

Ennen mainettaan kaikkien aikojen parhaana CS:GO-pelaajana s1mple tunnettiin huippulupauksena, jota varjostivat toksiset kommentit ja erilaiset skandaalit.

Muun muassa Liquidia urallaan edustanut s1mple ei lopulta pystynyt pelaamaan joukkueessa, kun muun muassa hän ja Jonathan “EliGE” Jablonowski eivät tulleet enää toimeen.

S1mple on ottanut lisäksi yhteen muun muassa Navin entisen akatemiapelaajan, Eugene “Aunkere” Karyatin kanssa.

Lähteet: BLAST, zMoCS, Escore News | Kuva: BLASTPremier