SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
  • Juuso
    Syngelmä

“ALEKSIB”:N OG VOITOLLA MUKAAN KESÄN HUIPPUTURNAUKSEEN

julkaistu: 27.04.2021 20:11

Aleksi “Aleksib” Virolaisen OG ja eurooppalainen Movistar Riders kohtasivat IEM Summer 2021 -turnauksen karsinnoissa.

“Paras kolmesta” -periaatteella pelatussa ottelussa oli kovat panokset, sillä ottelun voittaja etenisi IEM Summer 2021 -turnaukseen.

Pelattaviksi kartoiksi valikoituivat Overpass (Movistar Riders), Inferno (OG) ja Mirage.

Overpass (OG 16—5)

Ottelu alkoi Moviestar Ridersin karttavalinnalla. OG aloitti kartan voittamalla CT-puolen pistoolikierroksen ja seuraavan kierroksen. Movistar Riders tuli hetkeksi peliin mukaan voittamalla ottelun ensimmäisen asekierroksen, mutta OG nappaili lopulta yhteensä 11 kierrosta. Tauolle lähdettiin OG:n 11—4.

Movistar Riders aloitti kartan toisen puoliskon voittamalla toisen pistoolikierroksen.

OG kuitenkin osoitti välitttömästi hyvää hyökkäyspeliä, kun joukkue voitti seuraavat 5 kierrosta peräkkäin.

Ensimmäinen kartta päättyi OG:n 16—5 voittoon.

Kartan tähti oli OG:n tanskalaispelaaja Valdemar “valde” Bjørn Vangså, jonka tappo-kuolema -suhde oli +11 ja HLTV Rating 1.63.

OG:n pelaajista kaikki pääsivät yli 1.2:n ratingiin. “Aleksib”:n rating oli ensimmäisessä kartassa 1.23 ja tappo-kuolema -suhde lähes yhtä hyvä kuin “valden” (+9).

Movistar Ridersin pelaajista ainoastaan Owen “smooya” Butterfield ylsi yli 1.2 ratingiin (1.25) ja positiiviseen tappo-kuolema -suhteeseen (+1).

Kartan jumboksi jäi Movistar Ridersin espanjalaispelaaja, Alejandro “alex” Masanet, jonka tappo-kuolema -suhde oli 13 pistettä miinuksella. Lisäksi miehen rating oli vain 0.36.

Inferno (OG 16—14)

Toinen kartta, OG:n valitsema Inferno, alkoi OG:n hyökkäyspuolella. Movistar Riders aloitti kartan voittamalla kaksi ensimmäistä kierrosta, jonka jälkeen “Aleksib”:n johtama OG voitti 7 kierrosta peräkkäin. Tilanne oli tässä vaiheessa OG:n hyväksi 7—2. Molemmat joukkueet voittivat tämän jälkeen kolme kierrosta kumpikin, joten tauolle lähdettiin OG:n 10—5 johdossa.

Hyökkäyspeli osoittautui molempien joukkueiden vahvuudeksi. Movistar Riders kavensi nopeasti kartan lukemiksi 10—9. OG pääsi tämän jälkeen lähelle kartta- ja ottelupalloa voittamalla seuraavat neljä kierrosta. Tilanne oli tässä vaiheessa 14—9.

Movistar Riders ei kuitenkaan lannistanut vaan tasoitti ottelun lukemiksi 14—14. Lopulta OG kuitenkin nipisti tarvittavat kaksi erää vastustajansa nokan edestä voittaen kartan 16—14 ja koko ottelun puhtaasti 2—0.

Kartan paras pelaaja oli OG:n Shahar “flameZ” Shushan +9 -tappo-kuolema -suhteellaan ja 1.54 ratingillaan. Hän oli koko ottelun paras pelaaja 1.46 keskiarvo-ratingillaan.

Kartan huonoin pelaaja löytyi niin ikään OG:n riveistä, kun joukkueen toinen tanskalainen, Nikolaj “niko” Kristensen, jäi tappo-kuolema -suhteeltaan pakkasen puolelle yhdellätoista pisteellä (-11). “nikon” rating oli toisessa kartassa 0.71.

IEM Summer 2021 pelataan kesäkuun 3.—13. Turnauspottina on 250 000 dollaria. Turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta. Mukana on esimerkiksi tämänhetkinen kärkinelikko (Gambit, Heroic, Astralis ja Virtus.pro)

Lähde: HLTV

Kuva: OG

Tuoreimmat uutiset: