SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
  • Sauli
    Rautiainen

Aleksib:n OG murskasi CS:GO-maailmanlistan kolmosen huippuliigassa

julkaistu: 22.08.2021 16:45

Suomalaisen CS:GO-pelaaja Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG kohtasi tänään eurooppalaisen G2:n ESL Pro Leaguen lohko B:n toisella kierroksella. OG oli eilen voittanut Virtus Pron, kun CS-maailmanlista kolmonen, G2, oli puolestaan hävinnyt yllättäen tsekkiläiselle Sinners -joukkueelle.

“Paras kolmesta” -ottelusarja alkoi OG:n karttavalinta Miragella. Kartan ensimmäinen puolisko oli ainoa osa koko ottelusarjaa, joka oli nimeksikään tasainen. G2 johti puoliajalle tultaessa 9–6, mutta puolten vaihtuessa eurooppalaisjoukkue sai kasaan vain yhden kierroksen kun Aleksib ja kumppanit rynnistivät 16–10 karttavoittoon.

Toinen kartta Inferno oli G2:n valinta. OG vaikutti vaivatta saavan kierroksia toisen perään omaan taskuunsa. Edes G2:n tähtikaksikko Kovacin veljekset eivät saaneet hyytyneen näköistä joukkuettaan käyntiin. OG voitti Infernon ylivoimaisesti 16–5 ja koko sarjan 2–0 edeten lohko B:n kärkeen. Lohkon ennakkosuosikki G2 on nyt kahden häviön myötä pikkuhiljaa pakkovoittojen edessä, kun lohko B etenee seuraaville kierroksille.

Ensimmäisen kartan paras pelaaja oli eilen syntymäpäiviään viettänyt Mateusz “mantuu” Wilczewski 1.42 ratingillaan. Toisen kartan paras pelaaja oli puolestaan OG:n nuori lupaus Shahar “flameZ” Shushan 1.71 ratingilla.

OG:n pelit lohko B:ssä jatkuvat tiistaina ForZea vastaan. Voitolla Aleksib ja kumppanit ansaitsevat varman jatkopaikan ESL huippuliigassa.

Kuva: OG 

Tuoreimmat uutiset: