SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:n OG aloittaa tänään kamppailun kevään tärkeimmässä turnauksessa – miljoonan dollarin arvoinen IEM Katowice käynnistyy
  • Sauli
    Rautiainen

Aleksib:n OG aloittaa tänään kamppailun kevään tärkeimmässä turnauksessa – miljoonan dollarin arvoinen IEM Katowice käynnistyy

julkaistu: 16.02.2021 13:30

Advertisement

Tänään alkaa CS:GO kevään tärkein turnaus, eli miljoonan dollarin arvoinen IEM Katowice. Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG kohtaa heti ensimmäisenä pelipäivänä ruotsalaisen Fnaticin.

Nimestä huolimatta turnausta ei pelata edellisvuosien tapaan Katowicessa paikan päällä, johtuen globaalista koronavirustilanteesta. Sen sijaan joukkueet kamppailevat 400 000 dollarin ykkössijasta Online-ympäristössä. Mukana on CS:GO joukkueiden kärki ja kerma.

Tänään pelattavat IEM Katowice Play-In ottelut ovat pääsyreitti ylihuomenna alkavaan lopputurnaukseen joukkueille, jotka eivät ole vielä saaneet kutsua tapahtumaan. OG:n ja Fnaticin lisäksi Play-In otteluita pelaa yhteensä 16 joukkuetta, joihin kuuluu muun muassa Virtus.Pro, BIG ja Liquid. Kahdeksan parasta pääsevät loppukilpailuun.

Aleksib:n OG tippui vastikää maailman TOP10 listalta, joten joukkueella on Katowicessa varmasti näyttöhaluja. Pääsy loppukilpailuun tulee ansaittua kahden voiton myötä, joista ensimmäinen pelataan “paras yhdestä”- ja jälkimmäinen “paras kolmesta” -ottelutyylillä.

OG ja Fnatic ovat HLTV rankingissa vierekkäin 12. ja 13. sijoilla. Joukkueet kohtasivat viimeksi tammikuussa, jolloin Fnatic oli parempi kartoin 2-1. Ottelu alkaa tänään kello 16:30 ja jos OG voittaa, niin seuraava peli on illalla kello 21.00. Häviön johdosta OG pelaa seuraavan ottelunsa jo 17:30.

Kuva: OG