SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:n ja Navin valmentaja kertoo milloin kokoonpanomuutos tehdään
  • Juuso
    Syngelmä

Aleksib:n ja Navin valmentaja kertoo milloin kokoonpanomuutos tehdään

julkaistu: 30.05.2024 17:00

Natus Vinceren ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen valmentaja Andrii “B1ad3” Gorodenskiin mukaan joukkueella on tällä hetkellä ongelmia erissä, joissa täytyy muuttaa suunnitelmaa nopeastikin.

Dallasissa lohkoon jääneen Natus Vinceren kone yski pahasti. Erityisesti Ihor “w0nderful” Zhdanov ja Justinas “jL” Lekavicius olivat auttamattoman huonolla tasolla normaaliin nähden.

Gorodenskiin mukaan joukkue luottaa vahvasti harjoitusleireihin. Esimerkiksi ennen Kööpenhaminan major-voittoa joukkue vietti kaksi viikkoa intensiivisellä harjoitusleirillä.

Seuraava harjoitusleiri on kuitenkin vasta seuraavalla kaudella, kertoo Gorodenskii. Joukkue ei yksinkertaisesti ehdi osallistumaan harjoitusleirille ennen syksyä.

Gorodenskii pitää tärkeänä kokoonpanon joukkuepelin aktiivista harjoittelua ja viilaamista, koska joukkueessa ei ole yhtään tähtipelaajaa. Siinä missä muut joukkueet nojaavat supertähtiinsä, Natus Vincere on ennen kaikkea joukkue, jonka vahvuus on hyvä ja vankka joukkuepelaaminen.

Gorodenskii kertoo, että seuraava kausi (syksy 2024) kertoo, tarvitseeko joukkue muutoksia.

”Ensi kausi näyttää paljon. Meillä on lisää bootcamppeja kesän jälkeen, ennen Shanghain majoria. Syyskausi näyttää paljon tästä kokoonpanosta, tarvitaanko muutoksia vai ei. Jos pelaamme näin, ennemmin tai myöhemmin meidän on tehtävä jotain.”

Lähde: HLTV | Kuva: Stephanie Lindgren, PGL