SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Major-finaalin revanssi oli myrkkyä – Aleksib:n matka CS-huipputurnauksessa ohi
  • Perttu
    Leinonen

Major-finaalin revanssi oli myrkkyä – Aleksib:n matka CS-huipputurnauksessa ohi

julkaistu: 09.05.2024 00:13

ESL Pro Leaguen pudotuspelit starttasivat eilen ensimmäisen kierroksen otteluilla. Tänään urakkaa jatkettiin toisen kierroksen otteluilla, joissa tarjolla oli CS2:n ensimmäisen major-finaalin uusintaottelu Natus Vincere FaZe Clan.

Illan odotetuin ottelu oli lopulta FaZe Clanin näytöstä, kun se naulasi ottelun pakettiin suoraan 2-0 ja sai näin makoisan revanssin major-finaalista.

Tappion myötä Natus Vinceren ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen matka huipputurnauksessa päättyi hyvin varhaisessa vaiheessa.

FaZe Clan voitti ottelussa ensin oman karttavalintansa Nuken suvereenisti 13-5 ja sinetöi ottelun NaVin karttavalinnassa Miragessa jatkoajan jälkeen 16-14.

NaVi oli ottelussa vain varjo parhaastaan. Varsinkin joukkueen isot tykit Justinas “jL” Lekavicius, Valeriy “b1t” Vakhovskiy ja Ihor “w0nderful” Zhdanov laahasivat pahasti ja jäivätkin kaikki ottelussa pakkasen puolelle.

Paljon kritiikkiä osakseen saanut Mihai “iM” Ivan oli myös muiden tapaan kaukana parhaastaan. Romanialainen päätti ottelun 0.77 ratingilla ollen 12 tappoa pakkasella.

Aleksi “Aleksib” Virolainen olikin tilastojen valossa joukkueensa paras pelaaja, joka kertoo jo omaa kieltään NaVin esityksestä.

Virolainen Robin “ropz” Kool oli FaZe Clanin ja koko ottelun paras pelaaja. Ropz paukutti ottelussa 39 tappoa 1.35 ratingilla.

FaZe Clan jatkaa matkaansa turnauksen puolivälieriin. Se saa vastaan Vitalityn perjantaina pelattavassa ottelussa.

Aleksib:n kipparoima NaVi puolestaan pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja poistuu Maltalta. Näin ollen suomalaistoiveet makaavat Jimi “Jimpphat” Salon niskassa. Suomalaisen edustama MOUZ kohtaa omassa puolivälieräottelussaan G2:n torstai-iltana.

Kuva: ESL Lähde: HLTV