SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:n G2:lle raju tappio Kölnin huipputurnauksessa
  • Onni
    Koponen

Aleksib:n G2:lle raju tappio Kölnin huipputurnauksessa

julkaistu: 07.07.2022 18:22

Advertisement

G2 aloitti urakkansa kesän arvostetuimmassa turnauksessa IEM Kölnissä tänään päivällä. Vastaan asettui kovassa vireessä oleva espanjalaisjoukkue Movistar Riders, joka voitti viikonloppuna ESL Challenger Valencian, ja eteni IEM Kölnin karsintaturnauksesta jatkoon ilman tappiota, kaatamalla MIBR:n ja Vitalityn.

Ensimmäinen kartta oli Movistarin valitsema Vertigo. Espanjalaisjoukkue näytti hyökkäyspuolen osaamistaan voittaen ensimmäisen puoliskon 9-6, mutta G2 pääsi vielä peliin kiinni. Movistar voitti ottelun lopulta 16-12, ja joukkueen AWP-pelaaja Alvaro “SunPayus” Garcia nettosi itselleen tilastot 22-8 sekä 1.45 ratingin.

G2 aloitti oman valintansa Infernon voittamalla kolme ensimmäistä kierrosta, mutta Movistar vastasi heti ottamalla itselleen 7-3 johdon. Myös Infernossa ensimmäinen puolisko päättyi espanjalaisjoukkueen 9-6 johtoon, ja lopulta Movistarin 16-9 voittoon.

Häviö on otteluun ennakkosuosikkina lähteneelle G2:lle iso kolaus, sillä “kuolemanlohkossa” pelaava kokoonpano on nyt yhden tappion päässä putoamisesta. Pudotusottelussa joukkuetta vastaan asettuu joko ENCE tai Vitality, joten turnauksen viimeinen sija on Aleksib:n johtamalle G2:lle konkreettinen uhka.

G2 pelaa seuraavan kerran huomenna klo 20:30.

Kuva: PGL