SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:n entinen valmentaja: “Hänen pelitapansa ei sopinut joukkueeseen”
  • Juuso
    Syngelmä

Aleksib:n entinen valmentaja: “Hänen pelitapansa ei sopinut joukkueeseen”

julkaistu: 19.08.2022 09:00

G2 Esportsin CS:GO-joukkueen päävalmentaja, Rémy “⁠XTQZZZ⁠” Quoniam, avasi tuoreessa HLTV:n haastattelussa joukkueen päätöstä penkittää suomalaiskapteeni Aleksi “Aleksib” Virolainen pelinsisäisen johtajan paikalta. Samalla sivuun siirtyi joukkueen toistaiseksi viimeinen ranskalaispelaaja, Audric “JACKZ” Jug. Kaksikon tilalle siirtyi entinen Copenhagen Flamesin pelinsisäinen johtaja, Rasmus “HooXi” Nielsen sekä FaZe Clanin kanssa Katowicen voittanut Justin “jks” Savage.

Lue lisää: G2 vahvisti uuden CS:GO-kokoonpanonsa

Alla olevat kysymykset on laatinut HLTV:n päätoimittaja Milan “Striker” Švejda ja vastaukset on antanut XTQZZZ.

Voit lukea alkuperäisen haastattelun tästä.

Miksi päätitte erottaa Aleksib:n?

– Aleksilla on paljon omia ideoita ja hän lähestyy peliä [CS:GO] omalla tavallaan. Uskon, että hänen lähestymistapansa voi toimia monissa joukkueissa, mutta ei meidän joukkueessamme. Hän pitää kurinalaisesta lähestymistavasta, minä puolestani haluan antaa pelaajille paljon vapauksia, XTQZZZ sanoo.

Millä tapaa visionne pelitavasta erosivat?

– Ensimmäisen puolen vuoden ajan yritin soveltua Aleksin pelitapaan ja antaa hänelle niin paljon tilaa kuin hän tarvitsisi. Olemme kumpikin halukkaita löytämään yhteisymmärryksen pelitapaan, mutta näkemysten ollessa liian erilaisia, ne yksinkertaisesti ovat liian erilaisia, XTQZZZ avaa.

Pian nähdään, miten lähellä HooXin pelitapa on XTQZZZ:n suosimaa pelitapaa. Pääsevätkö valmentaja ja uusi pelinsisäinen johtaja samalle tasolle? Ankkuroiko jks G2 Esportsin BLAST-lohkovoittoon?

BLAST Premier Fall Groups 2022 pelataan tulevana viikonloppuna 19.–21. elokuuta. G2:n osalta turnaus alkaa lauantaina kello kolmelta iltapäivällä Team Liquidia vastaan. Näet ottelun suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta.

Lue lisää: Huipputason CS:GO palaa lomilta BLAST-turnauksessa – Lue joukkue-esittelyt ja ennakko tästä

Lähde: HLTV | Kuva: G2Esports