SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Aleksib:n Counter-Strike-joukkueen valmentaja julkistettiin
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Aleksib:n Counter-Strike-joukkueen valmentaja julkistettiin

julkaistu: 29.01.2020 22:17

Advertisement

Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustama OG Esports julkisti CS:GO-joukkueensa uuden valmentajan myöhään keskiviikkoiltana. Vahvistus tulee tarpeeseen, sillä joukkueella on edessään tärkeitä pelejä helmikuussa.

Vanha konkari palaa valmentajan rooliin

Valmentajaksi nimetty tanskalainen Casper “ruggah” Due on entinen ammattilaispelaaja jo Counter-Strike: Sourcen ajoilta. Tuolloin lukuissa eri joukkueissa, kuten Fnaticissa ja Copenhagen Wolvesissa, pelannut ruggah lopetti pelaajauransa vuonna 2013.

Vuonna 2016 tanskalainen palasi pelikentille, tällä kertaa valmentajan roolissa. Ennen nyt julkistettua pestiä OG:ssa, hän on ehtinyt valmentaa viimeisten vuosien aikana Team Dignitasta, Northia ja Optic Gamingia.

Valmentajakiinnitys OG:n CS:GO-kokoonpanoon on varmasti tarpeen, sillä joukkueella on kiireinen alkuvuosi edessään. Tulevana lauantaina joukkue osallistuu ICE Challenge -turnaukseen, jonka avausottelussa OG kohtaa ENCE:n.

ICE-turnauksen jälkeen OG:n ohjelmistossa on BLAST Premier Spring -turnauksen lohkovaihe, jossa joukkue pelaa C-lohkossa.

OG Esportsin kokoonpano on nyt:

Nathan “NBK-” Schmitt
Aleksi “Aleksib” Virolainen
Valdemar “valde” Bjorn Vangså
Issa “ISSAA” Murad
Mateusz “mantuu” Wilczewski

Casper “ruggah” Due (valmentaja)

Kuva: OG