SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib:lle tyrmäävä päätös CS-miljoonaturnauksessa – NAVI kylmästi ulos
  • Perttu
    Leinonen

Aleksib:lle tyrmäävä päätös CS-miljoonaturnauksessa – NAVI kylmästi ulos

julkaistu: 06.02.2024 20:42

Aleksi “Aleksib” Virolaisen ja Natus Vinceren matka IEM Katowicen Counter-Strike 2-turnauksessa tuli tänään päätökseensä, kun se taipui Falconsille A-lohkon alakaavion finaalissa 2-0. Tappion myötä NaVia ei nähdä huipputurnauksen pudotuspeleissä laisinkaan.

NaVi lähti otteluun varsin selvänä ennakkosuosikkina. Näinpä ollen turnauksesta putoaminen on iso pettymys NaVille ja Aleksib:lle. Joukkueen matka vaikeutui Katowicessa heti avausottelussa tulleen tappion myötä, kun Spirit pudotti NaVin A-lohkon alakaavioon, josta se ei tällä kertaa selvinnyt jatkoon.

Ottelu aloitettiin Falconsin valitsemasta Ancientista, joka alkoi NaVin kannalta loistavasti. Joukkueen CT-puoli rullasi kuin unelma Aleksib:n johdolla ja se siirtyi puoltenvaihtoon 9-3 johtoasemasta.

Tästä alkoivat kuitenkin vaikeudet. Falcons pelasi myöskin mallikasta CT-puolta ja hyökkäyspuolen voitot olivat tiukassa NaVille. NaVi pääsi kuitenkin jo 11-6 johtoasemaan, ennen kuin joukkueen paletti hajosi.

Falcons ketjutti peräti seitsemän CT-puolen kierrosvoittoa ja löi NaVin kanveesiin. Alvaro “SunPayus” Garcian ja Emil “Magisk” Reifin johdolla avauskartta 13-11 Falconsille.

Ihor “w0nderful” Zhdanovin 26 tappoa olivat laiha lohtu tässä vaiheessa NaVille.

Toisena karttana pelatussa NaVin valitsemassa Miragessa Falcons paineli jo avauspuoliajalla karkuun NaVilta. CT-puolelta kartan aloittanut Falcons jätti kerta toisensa jälkeen NaVin hyökkäykset vajaiksi ja se johti toista karttaa puoltenvaihdossa jo 9-3.

Falcons onnistui lähes kaikessa, kun NaVi ei puolestaan missään. Toinen puolisko olikin vain kosmetiikkaa, kun loppulukemat toisesta kartasta kirjattiin Falconsille 13-4.

Mohammad “BOROS” Malhas säkenöi Falconsin puolelta kirkkaimmin Miragessa 22 tapollaan ja 1.92 ratingilla.

Kuva: ESL FACEIT GROUP Lähde: HLTV