SEURAA MEITÄ:
×

BLAST.tv Paris Major 2023

ETUSIVU / BLAST.tv Paris Major 2023
Aleksib yhden voiton päässä pudotuspeleistä – ENCElle karmea pettymys ja major-turnaus ohitse
  • Juuso
    Syngelmä

Aleksib yhden voiton päässä pudotuspeleistä – ENCElle karmea pettymys ja major-turnaus ohitse

julkaistu: 15.05.2023 15:10

 

ENCE ja Ninjas in Pyjamas pelasivat hetki sitten pudotusottelun Pariisin CS:GO-majoreiden Legends Stagella. Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Pelattaviksi kartoiksi valittiin Mirage (NIP), Ancient (ENCE) ja Vertigo.

NIP aloitti valitsemansa Miragen hyökkäyspuolella. Avauspuolisko alkoi tasaisesti, kun Ninjas in Pyjamas johti karttaa niukasti 8–7. Toisella puoliskolla NIP oli suvereeni, sillä Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama joukkue voitti kahdeksan CT-kierrosta peräkkäin. Ensimmäinen kartta päättyi ninjoille selkein lukemin 16–7.

ENCE:n vaikeudet jatkuivat Vertigossa. Hyökkäyspuolella aloittanut ENCE jäi täysin NIP:in jalkoihin, kun NIP voitti avauspuoliskon 12–3. Toisella puoliskolla ENCE yritti nousta mahdottomasta takaa-ajoasemasta tasoihin, mutta NIP voitti ENCE:n valitseman Vertigon kierrosvoitoin 16–10.

Ninjas in Pyjamasin kaikki pelaajat olivat ottelussa plussan puolella. Aleksib oli ottelun toiseksi paras pelaaja 1.25 ratingillaan. ENCE:n pelaajien taso oli selvästi heikompi, sillä joukkueen paras pelaaja oli Guy “NertZ” Iluz 1.00 ratingillaan.

ENCE putosi tappion myötä turnauksesta. Pudotuspelien ulkopuolelle jääminen on suomalaisorganisaation CS:GO-joukkueelle varmasti valtaisa pettymys.

Ninjas in Pyjamas ja Aleksib ovat sen sijaan enää vain yhden otteluvoiton päässä CS:GO-historian viimeisen major-turnauksen pudotuspeleistä. Ottelu pelataan huomenna. Vastustaja ja aikataulu tarkentuvat huomisen ennakossa Pelaajatcomin sivuilla.

Pelaajatcom näyttää Pariisin majorit suorana Twitchissä.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST