SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib ja Natus Vincere selvisivät Eternal Firen pelottelusta – suomalaiskapteeni CS2-majoreiden välieriin!
  • Juuso
    Syngelmä

Aleksib ja Natus Vincere selvisivät Eternal Firen pelottelusta – suomalaiskapteeni CS2-majoreiden välieriin!

julkaistu: 29.03.2024 20:31

Natus Vincere ja Eternal Fire kohtasivat hetki sitten päättyneessä puolivälieräottelussa Kööpenhaminan CS2-majoreilla.

Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. Natus Vincere valitsi avauskartaksi Miragen, Eternal Fire toiseksi kartaksi Infernon ja ratkaisevaksi kartaksi jätettiin Nuke.

Mirage [Natus Vincere 16–13]

Terroristipuolella vahvasti aloittanut Natus Vincere voitti valitsemansa kartan avauspuoliskon kierrosvoitoin 9–3.

Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtamalla Natus Vincerellä on aiemminkin ollut ongelmia CT-pelaamisensa kanssa. Niin tälläkin kertaa. Eternal Fire nimittäin tuli omalla terroristipuolellaan rinnalle ja ohi, saaden lopulta kaksi karttapalloa tilanteessa 12–10.

Natus Vincere tasoitti kuitenkin ottelun jatkoajalle. Joukkue selvisi säikähdyksellä turkkilaisten comeback-yrityksestä, kun avauskartta päättyi Natus Vinceren hyväksi lukemin 16–13.

Avauskartassa suurta roolia otti Natus Vinceren ukrainalainen AWP-pelaaja, Ihor “w0nderful” Zhdanov 1.37 ratingillaan, 27 tapollaan ja 15 kuolemallaan.

Inferno [13–9]

Eternal Firen valitsema Inferno alkoi tasaisimmalla mahdollisella tavalla, kun tauolle lähdettiin 6–6 tasatilanteessa.

Terroristipuolelle vaihtanut Natus Vincere siirtyi jo 10–6 johtoon, kun Eternal Fire voitti ensimmäisen CT-kierroksensa Infernossa.

Natus Vincere sai tämän jälkeen kartta- ja ottelupallon tilanteessa 12–9. Enempää kierroksia ei tarvittu, sillä Aleksib ja Natus Vincere varmistivat välieräpaikan 2–0 otteluvoitolla (16–13, 13–9).

Natus Vinceren ja Virolaisen vastustaja välierässä on joko MOUZ tai G2. Tuo ottelu pelataan kello 21 Suomen aikaa. Välieräpaikkaa Virolaista vastaan tavoittelee tuolloin MOUZ:in Jimi “Jimpphat” Salo.

Lähteet: HLTV, PGL | Kuva: Joao Ferreira, PGL