Aleksib ja Natus Vincere selvisivät ensimmäisen pakkovoittonsa edessä Kölnissä
  • Juuso
    Syngelmä

julkaistu: 31.07.2023 21:13

Natus Vincere kohtasi maanantai-iltana OG:n IEM Köln 2023 -huipputurnauksen B-lohkon alemman kaavion ensimmäisellä kierroksella.

Ottelu pelattiin “paras kolmesta” -periaatteella. OG valitsi avauskartaksi Anubiksen, Natus Vincere toiseksi kartaksi Infernon ja kolmanneksi kartaksi jätettiin Ancient.

Aleksi “Aleksib” Virolainen ja Natus Vincere aloittivat Anubiksen hyökkäyspuolella erinomaisesti. Tauolle lähdettiin Natus Vinceren johtaessa avauskarttaa 11–4.

Toisella puoliskolla OG kavensi tilanteeksi 11–8, kun Natus Vincere sai karttapallon tilanteessa 15–8. OG tuli lopulta vain kahden kierroksen päähän, jonka jälkeen Natus Vincere voitti avauskartan kierrosvoitoin 16–13.

Inferno alkoi tasaisemmin kuin Anubis. Tauolle lähdettiin nimittäin hyökkäyspuolella aloittaneen Natus Vinceren johtaessa 8–7. Toisella puoliskolla hyökkäykseen vaihtanut OG siirtyi peräkkäisten kierrosvoittojen myötä jo 13–8 johtoon.

Natus Vincere ei pystynyt lopulta pysäyttämään OG:ta valitsemassaan kartassa, kun OG voitti toisen kartan lukemin 16–11.

Ancientissa Natus Vincere pääsi aloittamaan ottelussa ensimmäistä kertaa puolustuksessa. Puolustus toimi riittävän hyvin, sillä viimeisen kartan puoltenvaihtoon lähdettiin Natus Vinceren johtaessa 10–5.

Hyökkäyspeli toimi sekin riittävän hyvin, kun Natus Vincere voitti kolmannen ja ratkaisevan kartan kierrosvoitoin 16–10.

Aleksib ja Natus Vincere jatkavat voitollaan B-lohkon alemman kaavion välieriin. Huomisessa ottelussa joukkue saa vastaansa FaZe Clanin, joka hävisi maanantaina G2 Esportsille suoraan kahdessa kartassa (16–4, 16–12).

Huomisen ottelun panos on sama kuin tänään. Pakko on voittaa, jos haluaa edes unelmoida playoff-paikasta.

Lähde: HLTV | Kuva: Natus Vincere