SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Aleksi “Millert” Lehtopuu on pelannut viime päivinä MOUZ NXT -joukkuuen kanssa – Joulukalenteri luukku #23
  • Perttu
    Leinonen

Aleksi “Millert” Lehtopuu on pelannut viime päivinä MOUZ NXT -joukkuuen kanssa – Joulukalenteri luukku #23

julkaistu: 23.12.2023 09:00

Vuosi 2023 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomille yksi kaikkien aikojen hermeettisimmistä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta Pelaajatcomin perinteisen joulukalenterin muodossa.

Joulukalenteri käsittelee tänä vuonna Counter-Strike 2 -peliä. Kalenterin neljä viimeistä luukkua esittelemme suomalaisia nuoria CS2-lupauksia.

Luukku #23

Aleksi “Millert” Lehtopuu kuuluu suomalaisen Counter-Striken tulevaisuuden nimiin. Vasta 17-vuotias pelaaja on todistanut taitonsa jo kansallisella tasolla ja tähdännee seuraavaksi kansainvälisille pelikentille. Millert tunnetaan todella taitavana AWP-pelaajana, joka on ihastuttanut otteillaan Enhancedin riveissä.

Suomalaisorganisaatio Enhanced ilmoitti lokakuussa lakkauttavansa CS-joukkueensa ja samalla Millert vapautui etsimään itselleen uutta seuraa.

Viimeisempien huhujen mukaan suomalaislupaus olisi seuraamassa Jimi “Jimpphat” Salon jalanjälkiä ja liittymässä MOUZ NXT:n joukkueeseen.

MOUZ:n akatemiajoukkueesta vapautui paikka, kun OG hankki riveihinsä MOUZ NXT:tä edustaneen Bram “Nexius” Campanan.

Millert on tällä hetkellä MOUZ NXT:n testissä. Suomalainen nuorukainen on pelannut jo muutaman virallisen ottelun joukkueessa Hator Games #1-turnauksessa. Millert on ollut mukana kahdessa lohko-ottelussa, jotka molemmat olivat Nexusta vastaan. Ensimmäinen otteluista päättyi tappioon ja toinen voittoon, jolla MOUZ NXT varmisti pudotuspelipaikan.

Mikäli suomalainen vakuuttaa otteillaan ja pääsee osaksi MOUZ NXT:n kokoonpanoa olisi valtava loikka kohti kansainvälisiä huippukenttiä. MOUZ NXT on tuottanut useita pelaajia sekä organisaation ykkösjoukkueeseen, että muihin CS-huippujoukkueisiin. Jimpphat, Kamil “siuhy” Szkaradek ja Adam “torszi” Torzsas, jotka ovat kaikki nykyään osana MOUZ:n ykkösjoukkuetta, ovat tästä oivia esimerkkejä.

Palkintoja tuhansien eurojen arvosta

Pelaajatcomin joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-, X- ja TikTok-sivuilla. Kaikkien seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa pelaamiseen liittyviä tuotteita tuhansien eurojen edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia sosiaalisessa mediasa.

Tarkemmat ohjeet joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät somekanavien joulukalenteri-julkaisuistamme.