SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi “allu” Jalli tekee paluun CS:GO-pelikentille huippujoukkueessa
 • Juuso
  Syngelmä

Aleksi “allu” Jalli tekee paluun CS:GO-pelikentille huippujoukkueessa

julkaistu: 18.10.2021 11:12

Haastavia aikoja kokenut Complexity on värvännyt suomalaisen AWP-pelaajan, Aleksi “allu” Jallin, joukkueeseensa IEM Winter Europe -turnauksen suljettuihin karsintoihin.

Complexity päätti penkittää AWP-pelaajansa, Valentin “poizon” Vasilev, joukkueen huonojen suoritusten jälkeen. Poizonin rating on syksyllä ollut vain vaivoin yhden yläpuolella.

Allu on ollut vapaalla toukokuusta lähtien, kun hän ilmoitti siirtyvänsä tauolle ENCEstä henkilökohtaisiin syihin vedoten. Heinäkuussa hän ilmoitti olevansa valmis palaamaan serverille. ENCEssä allun korvasi puolalainen Olek “hades” Miskiewicz. Allu siirtyy lainalla Complexityyn IEM Winter Europe -turnauksen suljettujen karsintojen ajaksi. Hänellä on loistava tilaisuus näyttää, että hänellä on vielä annettavaa useammalle huippujoukkueelle.

Allulla on paljon aikaisempaa kokemusta kansainvälisistä joukkueista, sillä kokenut suomalainen on pelannut niin Ninjas in Pyjamasissa, FaZe Clanissa kuin OpTicissakin.

IEM Winter Europen suljetut karsinnat pelataan tänään ja huomenna. Karsinnoista kolme joukkuetta pääsee joulukuun alussa pelattaville IEM Winter 2021 -laneille.

Complexityn kokoonpano IEM Winter Europen suljettujen karsintoihin

  • Benjamin “blameF” Bremer
  • Justin “jks” Savage
  • Patrick “es3tag” Hansen
  • Marcelo “coldzera” David
  • Aleksi “allu” Jalli (lainalla)

 

Lähteet: HLTV, Complexity, poizonCSGO

Kuva: Complexity

Tuoreimmat uutiset: