SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi “Aleksib” Virolaisen päävalmentaja teki Counter-Strike-historiaa
  • Juuso
    Syngelmä

Aleksi “Aleksib” Virolaisen päävalmentaja teki Counter-Strike-historiaa

julkaistu: 18.10.2023 18:00

Natus Vincere joutui pelaamaan IEM Sydneyn huipputurnauksen ilman Aleksandr “s1mple” Kostylievia, jolla oli tietojen mukaan ongelmia viisumin tai muun dokumentin kanssa. Lähteiden mukaan hän ei olisi voinut palata takaisin Eurooppaan jos olisi lähtenyt Australiaan.

Kostylievin paikan turnauksessa otti joukkueen 36-vuotias päävalmentaja, Andrii “B1ad3” Gorodenskii. Samalla hänestä tuli maailman ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa pelaaja, joka on pelannut LAN-turnauksessa Counter-Striken jokaisessa versiossa.

Gorodenskii aloitti uransa jo vuonna 2003 CS1.6-pelin parissa. Viimeiset ottelunsa hän pelasi Flipsid3n kokoonpanossa kesällä 2018, kunnes paikkasi Kostylievia Australian huipputurnauksessa.

Joukkue ei selviytynyt IEM Sydneyn pudotuspeleihin. Avausottelusta Apeksia vastaan tuli vielä voitto, mutta sen jälkeen sekä MOUZ että FaZe olivat parempia.

Natus Vincere pelaa seuraavan kerran BLAST Premier Fall Final 2023 -huipputurnauksessa 22.–26. marraskuuta. Turnauspaikkana nähdään Tanskan Kööpenhamina ja turnauspottina $425 000.

Lähde: DotEsports | Kuva: ESL