SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksi “Aleksib” Virolainen on Counter-Striken arvostetuimpia nykykapteeneja – Joulukalenteri luukku #14
  • Juuso
    Syngelmä

Aleksi “Aleksib” Virolainen on Counter-Striken arvostetuimpia nykykapteeneja – Joulukalenteri luukku #14

julkaistu: 14.12.2023 09:00

Vuosi 2023 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomille yksi kaikkien aikojen hermeettisimmistä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta Pelaajatcomin perinteisen joulukalenterin muodossa.

Seuraavan neljän luukun aikana esittelemme pelin tunnetuimmat suomalaiset. Tänään vuorossa Natus Vinceren kapteeni, Aleksi “Aleksib” Virolainen.

Aleksi “Aleksib” Virolainen

  • Ikä: 26
  • Joukkue: Natus Vincere
  • Turnausvoitot: 2 (StarSeries i-League Season 6, BLAST Pro Series Madrid 2019)
  • Rating (2023): 0.95

Kaksi pokaalia ENCE:n suomalaiskokoonpanossa voittanut Virolainen on pelannut loppuvuodesta 2019 neljässä eri kansainvälisessä huippujoukkueessa.

Jatkuvasti maailmankärjen tuntumassa haahuillut Virolainen on johtanut niin OG:ta, G2:ta, Ninjas in Pyjamasia kuin Natus Vincereä.

Vaikka pelaajamateriaali on ollut paikoin huimaa (mm. Aleksandr “s1mple” Kostyliev joukkuetoverina), odottaa yleisö edelleen suomalaiskapteenin ensimmäistä voittoa sitten ENCE-aikojen.

Palkintoja tuhansien eurojen arvosta

Pelaajatcomin joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-, X- ja TikTok-sivuilla. Kaikkien seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa pelaamiseen liittyviä tuotteita tuhansien eurojen edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia sosiaalisessa mediasa.

Tarkemmat ohjeet joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät somekanavien joulukalenteri-julkaisuistamme.

Muista lukea aiemmat luukut Pelaajatcomin verkkosivuilta.

Kuva: NAVI