SEURAA MEITÄ:
×
Aleksi “Aleksib” Virolainen henkilökohtaisessa haastattelussa: En olisi ikinä pystynyt menestymään ilman perheeni apua
  • Juuso
    Syngelmä

Aleksi “Aleksib” Virolainen henkilökohtaisessa haastattelussa: En olisi ikinä pystynyt menestymään ilman perheeni apua

julkaistu: 08.06.2024 17:06

Turnausjärjestäjä BLAST Premier on julkaissut YouTube-kanavallaan uuden pelaajaprofiilivideon, jossa on aiemmin nähty muun muassa Robin “ropz” Kool ja Fernando “fer” Alvarenga.

Tällä kertaa tähtikeilaan pääsi suomalaiskapteeni Aleksi “Aleksib” Virolainen. Viiden minuutin mittaisella videolla esitellään Virolaisen lapsuudenkoti Vantaalla.

Suunvuorot saavat myös Virolaisen vanhemmat Antti ja Iitu Virolainen. Antti-isä kannusti poikaansa urheilemaan pienestä pitäen ja Aleksista kasvoikin nopeasti lahjakas urheilija.

– Ainoa urheilulaji, jonka parissa viihdyin pidempään, oli jalkapallo. Olin jopa joukkueemme kapteeni yhdessä vaiheessa, Virolainen sanoo videolla.

Virolainen kertoo tutustuneensa kilpailullisiin videopeleihin vuonna 2007 tai 2008. Hän on ollut omien sanojensa mukaan aina kilpailuhenkinen.

– Kun asiat menee vähän huonosti tulee kuraa niskaan ja kun asiat sujuu niin hypetetään, Antti-isä kertoo videolla.

– Ero voittamisen ja häviämisen välillä on niin pieni, että joka kerta kun Aleksi on voittanut niin totta kai olemme hänestä äärimmäisen ylpeitä, Iitu-äiti jatkaa.

Mutta mitä Aleksi ajattelee uransa epäonnistumisista? Miten tärkeä perheen tuki ja läsnäolo on hänelle? Katso mielenkiintoinen ja koskettava video alta.

Lähde ja kuva: BLAST Premier