SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ENCE PUBG Europe League
  • Hude

Aki “Tryffeli” Minkkinen liittyi ENCEn riveihin Suomen kovimman PUBG-nelikon kanssa – Mitkä ovat joukkueen tavoitteet?

julkaistu: 11.03.2019 11:51

Viime viikolla julkistettiin ENCE Esportsin laajentavansa repertuaariaan myös Playerunknown’s Battlegroundsiin. ENCE nappasi itselleen tällä hetkellä kovimmalla mahdollisella sarjatasolla pelaavan o1nen kokoonpanon. Miika “miikaz” Kinnunen, Miro “Rustanmar” Ruotsi, Saku “Skuijke” Sajakoski sekä Aki “Tryffeli” Minkkinen ovat o1nen kokoonpanollaan menestyneet muun muassa viime vuoden PUBGin maailmanmestaruuskisoissa sekä edenneet joukkueena niin kutsuttuun Playerunknown’s Battlegroundsin “miljoonaliigaan” Europea Leagueen.

Pelaajat.com tavoitti Minkkisen viikonloppuna kesken harjoitusten, ja sai kuulla herralta viimeaikaiset kuulumiset.

Aki “Tryffeli” Minkkinen, ensinnäkin onneksi olkoon o1nelle taustaorganisaation löytämisestä! Mahtavaa nähdä, että joukkueenne saa vihdoinkin ansaitsemansa taustaorganisaation ja vielä Suomesta! Kuinka joukkue päätyi lopulta valitsemaan juuri suomalaisen Encen taustaorganisaatiokseen?

Keskustelimme pitkään joukkueen kesken mikä meille olisi parasta ja lopuksi tulimme yhteisymmärrykseen, että ENCE olisi vaihtoehdoista paras, koska joukkueemme kokoonpano on täysin suomalainen.

Olette jo o1nen riveissä saaneet valtaisasti menestystä ja nyt avaimet menestykseen ovat vielä lähempänä, kun olette saaneet huikean organisaation taustallenne. Mitkä ovat ENCEn PUBG-joukkueen tavoitteet tulevalle PEL-kaudelle?

Tavoitteena ehdottomasti PEL-kauden voittaminen, ja uskon että joukkueelta löytyy siihen hyvät mahdollisuudet. Myös PEL-kausien välissä käytävät “Global Eventit” kiinnostavat, ja tarkoitus on päästä näihin mukaan tavoittelemaan voittoa.

Miten ulkomaille muuttaminen ja pelin korkeimmalla sarjatasolla pelaaminen ovat vaikuttaneet elämääsi viime aikoina? Mitkä ovat olleet suurimpia muutoksia?

En usko, että ulkomaille muuttaminen tulee vaikuttamaan elämään kovinkaan paljon. Tulemme kuitenkin Saksassa asumaan oman porukan kesken. Ehkä englantia joutuu vääntämään enemmän, mutta ei mitään sen erikoisempaa luultavasti.

Miten perheesi ja tuttavasi ovat suhteutuneet eurheilun täyteiseen elämäntapaasi – Risuja vai ruusuja tuttavilta?

Perhe ja tuttavat tukee toimintaa hyvin ja seuraavat meidän pelejä aktiivisesti.

PUBG Europe Leaguessa pelaa leijonanosa maailman parhaimmista pelaajista – Onko jotain tiettyjä joukkueita, joita “vastaan” lähdette pelaamaan? Onko nokkimisjärjestys selvillä scrimien perusteella?

Faze ja Liquid mielestäni kovimmat joukkueet meitä vastassa ja niitä lähdetään tietenkin haastamaan voitosta.

Mihin joukkueen pitää keskittyä, ja onko teillä alueita, joissa olette muita edellä?

Alue missä olemme muita edellä, on meidän joukkueen kommunikointi, mutta sitä pitäisi hieman vielä parantaa, että se olisi Fazen tai Liquidin tasolla.

Yhdellä sanalla, miltä tuntuu pelata Encen riveissä?

#EZ4ENCE

Kiitoksia Aki “Tryffeli” Minkkinen haastattelusta! Encen pelejä voi seurata kohta puolin käynnistyvässä PUBG Europe Leaguessa. Kaikki ottelut näytetään PUBGin esports twitch-kanavalla, joten ei muuta, kun kaikki lukijat sankoin joukoin kannustamaan Tryffeliä joukkueineen voittoon ja twitch-chatti sinivalkoiseksi!