SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
“Ajattelen ehkä toisin kuin useimmat” – Striimaajatähti kertoo miksei pelaaminen ole ajanhukkaa
  • Saara
    R

“Ajattelen ehkä toisin kuin useimmat” – Striimaajatähti kertoo miksei pelaaminen ole ajanhukkaa

julkaistu: 07.10.2021 13:00

Kanadalainen Twich-stara Michael “Shroud” Grzesiek tunnetaan lyömättömänä FSP-pelaajana, mutta myös laaja-alaisena jokapelin miehenä. Hän on entinen CS:GO-ammattilainen ja lisäksi viettänyt päiväkausia ainakin World of Warcraftissa. Viime aikoina hän on hionut tuntitolkulla suorituksiaan Amazon Gamesin uudessa New World -hittipelissä. Joku voisi pitää tätä ajanhukkana, mutta ei Shroud.

Toissapäiväisessä striimissään 27-vuotias Shroud käsitteli aihetta vitsailtuaan olevansa luuseri, koska pelaa niin paljon. Katsojat tivasivat, kokeeko hän tosissaan hukkaavansa nuoruuttaan, jolloin hän päätti avata näkemyksiään.

“En todellakaan”, hän kiirehti vastaamaan. “Ajattelen ehkä toisin kuin useimmat, minun nuoruuttani on pelata niin paljon kuin mahdollista nyt kun pidän siitä eniten, ja vanhempana sitten on aika himmailla.”

“En ole erityisen aktiivinen ihminen, joten “nuoruusaktiviteettini” on pelaaminen” Shroud lisäsi.

Shroud ei ole koskaan vältellyt puhumasta peliuransa jälkeisestä ajasta. Hän aikoo striimata niin kauan kuin suhtautuu pelaamiseen intohimoisesti ja katsojat pysyvät mukana. Lopulta tulee aika heittää hiiri ja näppäimistö lopullisesti mäkeen eläköitymisen merkeissä, mutta sen jälkeiselle ajalle hänellä on sangen ylellisiä suunnitelmia.

“Hyödynnän kaiken ajan ja henkiset voimat nyt nuorena ja vanhempana sitten varmaan vain chillaan, ostan jonkun saaren ja painun helvettiin.”

Shroudista ei toki koskaan tiedä, onko hän tosissaan, mutta tuskin fanit antaisivat hänen kadota kokonaan uransa päätyttyäkään. Eikä se aivan pian tule tapahtumaankaan, sillä nuorimies hallitsee vielä suvereenisti kaikkia pelaamian pelejä, eivätkä Twitch-seuraajat saa tarpeekseen hänen striimeistään.

Lähde: Dexerto.com
Kansikuva: Twitch/Shroud

Tuoreimmat uutiset: