SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
AEK – Benfica: Vieläkö AEK tekee ihmeitä?
  • Toimitus

AEK – Benfica: Vieläkö AEK tekee ihmeitä?

julkaistu: 02.10.2018 19:52

Tänään AEK:n miehet saavat vastaansa Benfican. Kuvankauniilla Ateenan Olympiastadionilla. Ottelu käydään Israelililais tuomareiden alaisuudessa, joten myös tältä puolelta saattaa löytyä mielenkiintoa. Joka tapauksessa otteluun lähdettäessä olosuhteet ovat hyvät ja kotijoukkueella täysi pönttö kannattajia tukenaa.

Portugalin toivot joutuvat tänään lähtemään otteluun ilman heidän brassivahvistuksiaan Jardelia ja Gabrielia. Näistä Gabriel on ollut valmentaja Ruin vakiomiehiä, kun taas Jardel on uudehko hankinta ja miestä on vasta sisäänajettu systeemiin.

AEK taas on hieman suuremmissakin ongelmissa, kun Livaja ja Lopes on molemmat pelikiellossa miettimässä, että onko nyt mennyt ihan nappiin? AEK:n pelaajisto ei ole tälle tasolle liian leveä ja muutenkin Kreikkalaisten suuruuden vuodet ovat olleet vähän nähty. Kreikan jalkapallossa ei liiaksi rahaa pyöri näihin kekkereihin verrattuna ja totuus on, että kotijoukkue ei ole tässä ottelussa miehistöltään aivan samaa tasoa vieraiden kanssa.

Tosiaan uskon AEK:n voittaneen oman mestaruutensa jo pääsemällä lohkovaiheeseen. Totuus on vaan, että ei taida nyt ihan riittää taso täältä liikaa pisteitä kahmimaan. Tänään on AEK:n paras tilaisuus, mutta emme usko sen riittävän. Vieraat voittavat kerroinrajalla 1.95, eli meille jää pitkässä juoksussa noin 15% voitto ja se on hyvä tuotto sijoitukselle.