SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Activisionin taisto huijareita vastaan jatkuu – CoD Warzoneen 60 000 uutta bannia
  • Aleksi
    Majander

Activisionin taisto huijareita vastaan jatkuu – CoD Warzoneen 60 000 uutta bannia

julkaistu: 18.02.2021 13:00

Activision lupasi alkuvuodesta ottavansa kovan kannan huijareita vastaan Battle Roayle peli Call of Duty Warzonessa. Lupaus on ainakin tähän mennessä pitänyt kutinsa, sillä yhtiö ilmoitti viime viikolla jakaneensa uudet 60 000 bannia huijauksista kärähtäneille.

Nämä uudet rangaistukset ovat mojova lisä aiemmin uutisissa olleeseen 300 000 banniin, jotka pelissä on jaettu sen ilmestymisen jälkeen. Kovat toimet ovat alkuvuoden uutisoinnista kun huippusuositun Twitch Rivals turnaussarjan Warzone osakilpailu täyttyi huijausepäilyistä ja Vikram “Vikkstar” Singh Barn, yksi pelin suosituimpia sisällöntuottajia, päätti lopettaa pelin huijareiden takia.

Activisionin ponnistelut saavat ainakin Vikkstarilta kiitosta, sillä kahden viikon tauon jälkeen tähti ilmoitti Twitterissä, että ei nähnyt yhtään huijaria paluustreaminsä aikana.

Warzonen suurin ongelma on yhäkin toimivan huijausesto-ohjelman puute. Huijarit saattavat jäädä kiinni, mutta yleensä vasta huomattavasti huijauksen jälkeen ja uuden tilin luominen ei vaadi paljoa.

Lähde: Ginx.tv

Artikkelikuva: Activision