SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
AC Oulu – KPV: Jatkaako isännät hurjaa putkeaan kärkiseuran kustannuksella?
  • Toimitus

AC Oulu – KPV: Jatkaako isännät hurjaa putkeaan kärkiseuran kustannuksella?

julkaistu: 29.09.2018 01:42

Oulun Raatissa pelataan suurista asioista pohjalaisten joukkueiden ottaessa yhteen. Kun sarjaa on enää neljä kierrosta jäljellä, voi AC Oulu voitollaan nousta vielä tosissaan taistelemaan nousupaikoista. KPV pysyy puolestaan voitolla tiukasti Ykkösen piikkipaikalla. Asetelmat ovat siis suorastaan herkulliset!

AC Oulun nousukiito alkoi heinäkuun lopussa, kun se voitti juuri KPV:n 2-1 Kokkolassa. Tuo peli mukaanlukien Laivastonsiniset ovat marssineet kymmenen ottelua tappioitta ottaen niissä seitsemän voittoa ja kolme tasuria.

Neljästi neljässä edellisessä pelissään vastustajien tolppien väliin osunut isäntien meksikolaishyökkääjä Alberto Morin Alvarado on noussut hurjan putken aikana taistelemaan tosissaan maalikuninkuudesta ja mies majaileekin tällä hetkellä Ykkösen maalipörssin piikkipaikalla tusinalla osumallaan.

KPV kaatoi reilu reilu viikko sitten Hakan 2-1 Valkeakosken Tehtiksellä kahdella erikoistilannemaalilla. Milos Josimovin upea vapari ja Kalle Multasen pusku kulmurista riittivät tällä kertaa voittoon.

KPV:n itseluottamus on tällä hetkellä sillä tasolla, että sitä on erittäin vaikea nujertaa. Sitkeä puurtaminen on alkanut kantaa myös vihdoin hedelmää muutamista vastoinkäymisistä huolimatta. Konstantin Yaroshenko ja Kim Ågren jännäävät joka tapauksessa peliä leikkauspöydältä.

Pelit ACO:ta vastaan ovat olleet järjestään tasaisia eikä tämä kausi ole tehnyt siihen poikkeusta. Siitä huolimatta Rolle-setä luottaa näiden molempien joukkueiden otteita tiiviisti seurattuaan siihen, että tällä kertaa on KPV:n vuoro ottaa revanssi, aivan kuten ACO teki edellisellä kerralla.

Vieraskerroin on erittäin palkitseva. Bookkerit ovat liioitelleet ACO:n voittoputken merkitystä yksittäisessä, tasaisessa ottelussa, missä painotuksen kuuluisi olla lähellä tasabuukkia. Ykkösen kovin joukkue vie tärkeät kolme pinnaa mukanaan Keski-Pohjanmaalle.