SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
#7: Clash Royale | Esports-joulukalenteri
  • Aleksi
    Majander

#7: Clash Royale | Esports-joulukalenteri

julkaistu: 07.12.2021 12:00

Vuosi 2021 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomin tärkein kaikista tähän mennessä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennennäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna kaikkien aikojen esports-pelit. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain keskeisestä esports-pelistä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

#7 Luukku: Clash Royale

Joulukalenterin seitsemännen luukun takaa löytyy suomalainen mobiilipeli Clash Royale. Supercellin kehittämä peli julkaistiin 2016 ja se on keräilykorttipeli, joka on lainannut pelimekaniikkansa torninpuolutus ja reaaliaikastrategia -peleiltä.

Korttien hahmot ovat tuttuja Supercellin ensimmäisestä hittipelistä Clash of Clanssista. Pelissä pelaaja rakentaa korteista kahdeksan kortin pakan, jolla taistellaan vastustajaa vastaan. Kortin pelaamalla voi kentälle tipauttaa yksiköitä tai puolustusrakennuksia ja tarkoitus on tuhota vastustajan linnoitus samalla kun suojelee omaansa.

Ensimmäiset rahaturnaukset Clash Roaylessa pelattiin heti 2016 kun Helsinki Live Tournament turnauksessa jaettiin yhteensä 15 000 dollaria palkintoja ja tämä on myös tiettävästi ainoa kerta, kun mainittavia palkintosummia on voitettu Suomeen. Tänä päivänä pelin MM-kiertueella jaetaan vuosittain yli puolitoista miljoonaa dollaria.

Vaikka suomalaisia ei pelin kirkkaimmassa kärjessä nähdäkään, voi peli silti kotimaassaan erittäin hyvin. Pelilla on kymmeniä tuhansia pelaajia ja siitä on kilpailtu esimerkiksi GameXpo tapahtuman yhteydessä.

Voita huipputuotteita 4500€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 4500€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.