SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
650 000 dollarin ökyjahti ostettiin peliin, jota ei ole vielä olemassa
  • Saara
    R

650 000 dollarin ökyjahti ostettiin peliin, jota ei ole vielä olemassa

julkaistu: 02.01.2022 21:00

Jostakusta tuli tuossa loppusyksystä onnellinen luksusjahdin omistaja. Ostaja sai laivan omakseen melko suolaiseen 650,000 dollarin hintaan. Suorastaan käsittämättömän hinnasta tekee kuitenkin se, että paatti on täysin digitaalinen. Kaiken lisäksi peli, jonka alustalla kauppaa on käyty, on vielä keskeneräinen.

Kyse on NFT-teknologisesta (non-fungible token) luomuksesta. Kryptovaluuttatekniikalla askarrellaan uniikkeja tuotteita, jotka voidaan yksilöidä lohkoketjujen perusteella. The Metaflower Super Mega Yacht -nimisen luksusjahdin oikeampi hintakin on 149 WEHT- eli Wrapped Ethereum-virtuaalivaluuttassa. Venhe on käytettävissä The Fantasy Islands -hiekkalaatikkopelissä, jonka testaus on alpha-vaiheessa.

Peliin tulee rakentumaan yksityisistä NFT-saarista koostuva luksusimperiumi. Kyseessä ei siis ole mikään jokahemmon perjantaiminecraft. Ei toki ole tarvis sijoittaa ökyjahtia vastaavia summia; ei-uniikin naisopettajan hahmon saa jo 16 tonnilla.

Metaflower Super Mega -jahdin herkkuihin kuuluvat kylpytynnyri, helikopterin laskeutumisalusta sekä digitaalinen DJ-koppi. Ostaja sai kaiketi vastinetta virtuaalirahoilleen. Ja oikeille rahoilleen.

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: Republic Realm

Tuoreimmat uutiset: