SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
#6: VALORANT| Esports-joulukalenteri
  • Aleksi
    Majander

#6: VALORANT| Esports-joulukalenteri

julkaistu: 06.12.2021 12:00

Vuosi 2021 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomin tärkein kaikista tähän mennessä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennennäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna kaikkien aikojen esports-pelit. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain keskeisestä esports-pelistä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

#6 Luukku: VALORANT

Joulukalenterin kuudennesta luukusta paljastuu Riot Gamesin kehittämä taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli Valorant. Riot tunnetaan parhaiten maailman suosituimman kilpailupelin, League of Legendsin, kehittäjänä.

Vuonna 2020 julkaistu Valorant pohjautuu monille tuttuun pomminpurku-pelityyppiin, jossa hyökkäävä joukkue yrittää asettaa pommin ja räjäyttää sen, kun taas puolustajat pyrkivät estämään tämän, tai purkamaan pommin ennen sen räjähdystä.

Peli kuitenkin erottuu kilpaijoistaan hahmoluokilla, joilta jokaiselta löytyy neljä eri erikoiskykyä. Kyvyt vaihtelevat tavallisemmista peleistä tutuista kranaateista aina kuolleen toverin henkiin herättämiseen.

Kilpapelinä Valorant lähti alusta asti haastamaan pelityypin kaikkien aikojen kuningasta, Valven kehittämää Counter Strike: Global Offensiva.

2021 on ensimmäinen vuosi, kun Valorantista on mitelty maailmanmestuudesta. Kolmeen kauteen jaettu MM-kiertue on ollut hitti ja ensi viikolla pelattaviin finaaleihin kohdistuu kovat odotukset.

Ehkä huikeinta Valorantin nousussa on ollut suomalaisten menestys kilpakentillä. Nyt pelattavissa MM-kisoissa kilpailee kolme suomalaista, Team Liqudin Elias “Jamppi” Olkkonen, Fnaticin Nikita “Derke” Sirmitev ja Acendin Santeri “BONECOLD” Sassi.

Kirkkaimman kärjen lisäksi eurooppalaiset turnaukset vilisevät suomalaisia pelaajia. Esimerkiksi juuri ennen MM-kisoja pelattuun Red Bull Home Ground -kutsuturnaukseen löysi tiensä kuusi suomalaista ja MM-kisojen avoimissa karsinnoissa Suomi on yksi eniten edustettuja maita kun katsotaan Euroopan karsintojen loppuvaihetta.

Voita huipputuotteita 4500€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 4500€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.