SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
#5: FIFA | Esports-joulukalenteri
  • Sauli
    Rautiainen

#5: FIFA | Esports-joulukalenteri

julkaistu: 05.12.2021 12:00

Vuosi 2021 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomin tärkein kaikista tähän mennessä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennennäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna kaikkien aikojen esports-pelit. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain keskeisestä esports-pelistä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

#5 Luukku: Fifa

FIFA on EA Sportsin vuodesta 1993 pyörittämä jalkapallopelisarja. FIFA on tullut tunnetuksi vuosittaisista julkaisustaan ja siitä, että se on ainoa jalkapallopelisarja, jolla on kansainvälisen jalkapalloliitto FIFAn lisenssi.

Pelissä pelaaja voi valita eri maailmanalaajuisten liigojen joukkueista mieluisensa ja kilpailla tietokonetta tai muita pelaajia vastaan internetin välityksellä. FIFAilija voi myös luoda oman joukkueensa ja kilpailla muiden pelaajien joukkueita vastaan.

Esports-maailmassa viimeisin suuri turnaus oli elokuussa Tanskassa pelattu turnaus, jossa kohtasivat maailman kovimmat FIFA-joukkueet. Suomi eteni turnaukseen mm. Yhdysvaltojen, Brasilian, Saksan ja Ruotsin tavoin.

Pelisarja on myynyt miljoonia kopioita vuosien varrella ja se julkaistaan käytännössä kaikkien keskeisten konsolien (ja PC:n) katalogiin vuosittain uuden pelin julkaisun yhteydessä.

Viime vuosina peli on ollut otsikoissa uhkapeliominaisuuksien vuoksi. Belgiassa vuonna 2019 pelin niin kutsutut “loot box” -laatikot kiellettiin maassa.

Joka vuosi joku keskeinen jalkapallopelaaja on pelikotelon tähtenä. Viimeisimpänä FIFA 2022 -pelissä ranskalaispelaaja Kylian Mbappe.

Voita huipputuotteita 4500€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 4500€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.