SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
34-vuotiaaseen legendaan luotetaan edelleen – paikkaa fnatic-pelaajaa huipputurnauksessa
  • Juuso
    Syngelmä

34-vuotiaaseen legendaan luotetaan edelleen – paikkaa fnatic-pelaajaa huipputurnauksessa

julkaistu: 27.05.2023 06:00

 

Ruotsalainen Counter-Strike -veteraani ja legenda Patrik “f0rest” Lindberg pelaa jälleen fnaticin paidassa. Edellisen kerran hänet nähtiin sijaistamassa fnaticin Dion “FASHR” Derksenia kesällä 2022.

F0rest saapuu joukkueen avuksi IEM Dallasin huipputurnaukseen, sillä Freddy “KRIMZ” Johansson kertoi jäävänsä pois joukkueen kokoonpanosta henkilökohtaisessa elämässä olevien ongelmien vuoksi. Kaksinkertainen major-voittaja haluaa pyhittää nyt aikansa näiden ongelmien ratkaisemiselle sen sijaan, että matkustaisi toiselle mantereelle Pohjois-Amerikkaan.

34-vuotias f0rest nousee usein keskusteluun, kun puhutaan siitä, kuka on kaikkien Counter-Strike -pelien paras pelaaja (1.6, Source, CS:GO). Hän on pysynyt huipulla jo yli vuosikymmenen ajan. Toki hän pelaa parhaillaan ilman joukkuetta, mutta kutsu huippujoukkueen varapelaajaksi kertoo oman totuutensa siitä, että veteraanipelaajan taitoihin luotetaan edelleen myös pelin korkeimmalla tasolla.

IEM Dallas on Yhdysvaltain Dallasissa pelattava huipputurnaus, jossa turnauspottina on neljännesmiljoona. Voittava joukkue nettoaa itselleen tästä $100 000 sekä paikan kevätkauden päättävään IEM Kölnin huipputurnaukseen heinä-elokuun vaihteessa. Turnauksessa nähdään myös ENCE.

Lähde: HLTV | Kuva: f0rest