SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
25 miljoonaa pelaajaa ei riittänyt – Minecraftin lisäosan tuki lopetetaan
  • Perttu
    Leinonen

25 miljoonaa pelaajaa ei riittänyt – Minecraftin lisäosan tuki lopetetaan

julkaistu: 07.10.2023 16:40

Ruotsalainen videopelejä kehittävä yritys Mojang Studios on lopettanut Minecraft Dungeonsin tuen. Peliin ei ole tulossa enää uusia ominaisuuksia tai sisällön päivityksiä.

Microsoftin omistaman studion ja Double Elevenin yhteistyössä kehittämä Minecraftin Dungeons lisäosa julkaistiin vuonna 2020. Mojangin torstaina julkaistussa päivityksessä yritys kertoi saavuttaneensa 25 miljoonan pelaajan rajapyykin lisäosallaan.

Samalla Mojang vahvisti, että viime marraskuussa julkaistu 1.17-päivitys oli viimeinen peliin tuleva korjaus. Pelinkehittäjien kerrottiin samalla siirtyneen uusiin projekteihin, jotka jatkavat Minecraft-universumin tutkimista ja kehittämistä.

Tämä tarkoittaa sitä, että Dungeons-lisäosalle ei ole enää tukea tarjolla. Uudet ominaisuudet ja sisältöpäivitykset ovat nyt virallisesti loppuneet lisäosan osalta.

Mojangin vuotuinen Minecraft live-lähetys järjestetään 15.päivä lokakuuta. Lähetyksessä on tarjolla enemmän uutisia koskien Minecraftia ja Minecraft:Legendsia. Lähetyksessä on myös kehittäjien haastatteluja. Myöskin käynnissä olleen kehitys-äänestyksen tulos julkaistaan, äänestys koski sitä mihin yhtiön pitäisi pelin kehittämisessä käyttää aikaa fanien mielestä.

Kuva: Mojang Lähde: Videogameschronicle