SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
22-vuotias esports-pelaaja Justus von Eitzen on kuollut
  • Toimitus

22-vuotias esports-pelaaja Justus von Eitzen on kuollut

julkaistu: 16.03.2023 17:17

22-vuotias Clash Royale -kilpapelaaja Justus “Flobby” von Eitzen on kuollut, kertoo pelaajan organisaatio SK Gaming Twitterissä.

Tiedotteen mukaan von Eitzen kuoli itse aiheutetun liikenneonnettomuuden myötä. Ennen onnettomuutta hän oli jättänyt perheellensä kirjeen.

“Olemme shokissa, järkyttyneitä, sanattomia”, SK Gaming kommentoi, organisaatio, jota Flobby edusti pisimpään uransa aikana.

“Meidän täytyy sanoa hyvästit joukkuetoverille, kollegalle ja ennen kaikkea rakkaalle ystävälle. Me tulemme aina muistamaan hänet ilosta ja valosta, jota hän toi meidän elämäämme ja niin monen muun sydämeen.”

Flobby oli yksi SK Gamingin Clash Royale -esports-osaston ensimmäisistä jäsenistä. Flobbyn huomattavin saavutus peliuralla oli hopeasija CRL Europe 2018 Fall -turnauksesta, joka pelattiin Los Angelesissa.

Hänen viimeiseksi turnauksekseen jäi GLASH League 2, jonka jälkeen hän siirtyi organisaation sisällöntuottajaksi. Twitch-palvelussa hänellä olikin yli 100 000 seuraajaa. Hän kävi myös selostamassa Clash Royalen maailmanmestaruuskisoja Helsingissä viime vuonna.

Kuolinilmoituksen jälkeen Twitter täyttyi surunvalitteluista. Muun muassa SK Gamingin COO Martin Marquardt kertoi, että “Justus oli todella ihmeellinen persoona, joka aina säteili lämpöä ja valoa ympärilleen.”

Kuva: SK Gaming